To je to što me zanima!

Solari: Real će igrati s mudima, ovo je skupina pravih šampiona

Novi trener Reala Santiago Solari obratio se javnosti nakon preuzimanja klupe Real Madrida u kojem je proveo značajan dio svoje igračke karijere. Predstavljen je kao privremeno rješenje, ali vjeruje u sebe
Vidi originalni članak

Julen Lopetegui je bivši, a na njegovo je mjesto već sjeo Argentinac Santiago Solari.

Bivša legenda Real Madrida je trenerski početnik koji je vodio tek drugu momčad Reala, Castillu. Solari je održao prvu konferenciju za medije na kojoj je službeno predstavljen, a iznio je i neke ideje kojima će pokušati uzdrmati momčad. U srijedu ih očekuje susret španjolskog Kupa u kojem su veliki favoriti.

- Očekuje nas težak susret protiv Mellile (španjolski trećeligaš op.a.) u španjolskom Kupu. Želim da odemo tamo, da se borimo i da odigramo s mudima - rekao je optimistični Solari.

Santiago Solari je po preuzimanju klupe Reala porazgovarao i sa sada već bivšim trenerom Julenom Lopeteguijem, ali nije htio otkriti detalje tog razgovora. Prenio je prve dojmove iz svlačionice.

- Zatekao sam grupu igrača koja je tužna. Ipak, dečki ne očajavaju i iz razgovora s njima sam vidio da žele okrenuti situaciju - rekao je Argentinac.

Za susret Kupa se očekuje susret priključivanje nekih mladih nada poput Viniciusa koje je dosadašnje vrijeme u Realu uglavnom kratio u Castilli. Tu ga je Solari imao na oku i ima puno povjerenje u mladog Brazilca kojem bi se mogla otvoriti mogućnost da ozbiljnije zaigra u prvoj postavi.

- Vinicius je kvalitetan mladi igrač, ali ima tu još velikih talenata. Ma gledajte, nema u ovoj ekipi loših igrača, svi su dobri i pitanje je trenutka kada ćemo okrenuti ovu situaciju - kaže Solari.

Solari nije htio previše komentirati rad prijašnjeg trenera, a smatra da je momčad potresao i niz pehova.

- Ova skupina prvaka nije imala sreće. Bilo je tu i puno ozljeda i umora, ništa više od toga. Nekad su stvari jednostavno takve - smatra Santiago Solari.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Kikinho_1 30.10.2018.

    Ma da dodje nez ko na tu klupu nece nista sa ovim napravit jer nema ko zabit gol dok ne dovedu hazarda ili abumeyanga ili nekog onda ce moci nesto ali ovako

  • Inati_se_slavonijo 30.10.2018.

    Strašan stručnjak čim mu je glavni adut "pokazivanje muda",baš će se Real usrećiti snjim. U Realu nije bio problem trener nego nedostatak klasnog napadača,pa i pticama na grani je jasno da odlaskom Ronalda nema tko zabiti gol. Znači oni stvaraju prilike,nije da je igra baš kriminalna ali nema tko realizirati te prilike.

  • aaerts 30.10.2018.

    čim vam je ronaldo ošo , ošla su vam i muda nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare