Obavijesti

Sport

Komentari 28

Solari: Real će igrati s mudima, ovo je skupina pravih šampiona

Solari: Real će igrati s mudima, ovo je skupina pravih šampiona
1

Novi trener Reala Santiago Solari obratio se javnosti nakon preuzimanja klupe Real Madrida u kojem je proveo značajan dio svoje igračke karijere. Predstavljen je kao privremeno rješenje, ali vjeruje u sebe

VIDEO

Julen Lopetegui je bivši, a na njegovo je mjesto već sjeo Argentinac Santiago Solari.

Bivša legenda Real Madrida je trenerski početnik koji je vodio tek drugu momčad Reala, Castillu. Solari je održao prvu konferenciju za medije na kojoj je službeno predstavljen, a iznio je i neke ideje kojima će pokušati uzdrmati momčad. U srijedu ih očekuje susret španjolskog Kupa u kojem su veliki favoriti.

- Očekuje nas težak susret protiv Mellile (španjolski trećeligaš op.a.) u španjolskom Kupu. Želim da odemo tamo, da se borimo i da odigramo s mudima - rekao je optimistični Solari.

Santiago Solari je po preuzimanju klupe Reala porazgovarao i sa sada već bivšim trenerom Julenom Lopeteguijem, ali nije htio otkriti detalje tog razgovora. Prenio je prve dojmove iz svlačionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zatekao sam grupu igrača koja je tužna. Ipak, dečki ne očajavaju i iz razgovora s njima sam vidio da žele okrenuti situaciju - rekao je Argentinac.

Za susret Kupa se očekuje susret priključivanje nekih mladih nada poput Viniciusa koje je dosadašnje vrijeme u Realu uglavnom kratio u Castilli. Tu ga je Solari imao na oku i ima puno povjerenje u mladog Brazilca kojem bi se mogla otvoriti mogućnost da ozbiljnije zaigra u prvoj postavi.

- Vinicius je kvalitetan mladi igrač, ali ima tu još velikih talenata. Ma gledajte, nema u ovoj ekipi loših igrača, svi su dobri i pitanje je trenutka kada ćemo okrenuti ovu situaciju - kaže Solari.

Solari nije htio previše komentirati rad prijašnjeg trenera, a smatra da je momčad potresao i niz pehova.

- Ova skupina prvaka nije imala sreće. Bilo je tu i puno ozljeda i umora, ništa više od toga. Nekad su stvari jednostavno takve - smatra Santiago Solari.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub