To je to što me zanima!

Soldić ima meč u prosincu: Borit ću se i u Hrvatskoj, ali prvo...'

Nije poznato tko će biti protivnik, kao ni težinska kategorija u kojoj će Soldić nastupiti. Hrvat će se boriti na ONE 164 eventu. Soldića su prozvali Zebaztian Kadestam i Kiamrian Abbasov
Vidi originalni članak

MMA borac Roberto Soldić (27 godina, 20-3) potpisao je nedavno za ONE FC. Fanovima je otkrio kako će u spomenutoj organizaciji debitirati 3. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO: Soldićev intervju za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije poznato tko će biti protivnik, kao ni težinska kategorija u kojoj će Soldić nastupiti. Hrvat će se boriti na ONE 164 eventu. Soldića su prozvali Zebaztian Kadestam i Kiamrian Abbasov. Potonji je, inače, ONE-ov prvak velter kategorije (-84 kg). 

Soldić je najavio i borbu u Hrvatskoj.

"Plan je sljedeće godine, ali moram odraditi svoju zadaću u kavezu", napisao je borac iz njemačkog UFD-a fanovima na Instagramu.

Dolazak ONE-a bio bi ogroman za hrvatsku MMA scenu. Poljski KSW bio je u Zagrebu 9. studenog 2019. Više od šest godina prošlo je od UFC-a u zagrebačkoj Areni. Spektakl je zagarantiran.

NA KSW-U 75 Erslan protiv opasnog Rusa za mjesec dana napada pojas! SVLADALA GA OPAKA BOLEST Šok za MMA svijet: Bivši UFC borac preminuo u 35. godini

Soldiću je 23. srpnja istekao ugovor s KSW-om. Posljednju borbu odradio je u prosincu 2021. i brutalno u drugoj rundi nokautirao Mameda Halidova te tako stigao do pojasa u srednjoj kategoriji.

- U KSW-u sam na borbu čekao po godinu dana. ONE mi jamči tri borbe godišnje, a imat ću i mjesečnu plaću. Nakon ovog intervjua idem s gospodinom Chatrijem razgledati Arenu. Postoji mogućnost da ONE već 21. listopada tamo napravi prvi event. Chatri je prepoznao moj talent, trud i rad. Bit će mu to ulaznica za europsko tržište - rekao nam je Soldić nedavno.

FNC 7 Andi Vrtačić: Đani Barbir? Vidjet će što je snaga, očekujte masakr u svih pet rundi i nokaut... IZVAN KAVEZA Iza kulisa najvećeg regionalnog MMA spektakla: Ovako je bilo u pulskoj Areni na FNC 7 eventu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare