To je to što me zanima!

Soldić nakon velike pobjede: UFC? Još imam ugovor ovdje

Nisam se borio jako dugo (prošlo je 427 dana od pobjede nad Pietrzakom, op. a.) i baš sam se zaželio. Cijelu godinu nisam propustio nijedan trening. S Materlom sam se pozdravio srdačno, kaže Soldić
Vidi originalni članak

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (25) još je jednom oduševio svijet mješovite borbe. U subotu je u glavnoj borbi večeri KSW-a 56 deklasirao i brutalno nokautirao Michala Materlu (36) u prvoj rundi.

Materla (29-8) je prekaljeni lik i ikona poljske borilačke scene, a to vrlo dobro zna i naš Robo.

Pogledajte video: Trening Roberta Soldića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SPEKTAKL U POLJSKOJ KSW za pamćenje: Soldić prebio poljsku legendu u prvoj rundi

- Dao mi je priliku da uzmem njegovo naslijeđe, jako ga poštujem. Neću uživati u ovome, već u ponedjeljak se vraćam u dvoranu - kazao je popularni RoboCop.

Zanimalo nas je kako se snašao u srednjoj kategoriji. Donedavno je bio velteraš.

- Baš sam se osjećao snažno. Nisam imao nikakvih problema sa skidanjem kilograma, bio sam dobro naspavan. Pripreme sam odradio dobro i ovo je rezultat - priča nam Soldić jutro nakon borbe pa dodaje:

- Nisam se borio jako dugo (prošlo je 427 dana od pobjede nad Pietrzakom, op. a.) i baš sam se zaželio. Cijelu godinu nisam propustio nijedan trening. S Materlom sam se pozdravio srdačno, s puno emocija, ali ništa posebno mi nije kazao.

Zanimalo nas je ostaje li Soldić i srednjoj kategoriji ili se vraća u velter. Uoči borbe s Materlom najavio je da će tek nakon ishoda tog meča vidjeti što i kako dalje. Je li Mamed Khalidov (40), prvak srednje kategorije u KSW-u sljedeći?

- To zaista ne znam, moram prvo popričati s menadžerom Ivanom Dijakovićem i čelnicima KSW-a.

Nije tajna da Soldića i njegova menadžera gotovo svakodnevno zovu ljudi iz UFC-a. Sean Shelby, UFC-ov matchmaker, svim silama želi dovesti Soldića u tu veliku organizaciju.

- Imam još ugovor s KSW-om, ali vidjet ćemo - zagonetno je zaključio Soldić.

SPEKTAKL U NAJAVI Soldić prebio Poljaka i najavio: 'Svi znaju tko je idući na redu' VIDEO: BRUTALAN NOKAUT Nestao u 12 sekundi: Pogledajte kako je Pejić uspavao Poljaka

POGLEDAJTE VIDEO: Pripreme za KSW 56

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Sport10 15.11.2020.

    Soldić je opaka zvjerka....čestitam...sretno dalje

  • Zlatan 10 15.11.2020.

    Hahahaha Hrvatski, kao i 90% drugih sportasa sve iz Bosne dolazi...

  • komentator198237 15.11.2020.

    Normalno da nece u ufc kad nije cist

Komentiraj...
Vidi sve komentare