To je to što me zanima!

Soldić ispisao povijest: Brutalno nokautirao Halidova u drugoj rundi, liječnici su ga budili

Roberto Soldić je nakon titule u velteru osvojio i naslov u srednjoj kategoriji te sada u vlasništvu simultano drži dva pojasa KSW-a! Kakva izvedba fantastičnog hrvatskog borca
Vidi originalni članak

Nevjerojatna izvedba Roberta Soldića (20-3, 26)! Taktički savršeno, smiono, agresivno, bez srljanja... Hrvatski MMA borac nokautirao je prvaka srednje kategorije, legendu europskog i svjetskog MMA-a Mameda Halidova (35-8-2, 41) strašnim krošeom u drugoj rundi pa tituli u velteru dodao i pojas kategorije iznad.

Soldić je ponovno pokazao da mu nema ravnog u Europi i premda je i ranije bilo jasno da je kapacitet za UFC, ostaje vidjeti je li najjača svjetska MMA organizacija Soldićeva želja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jer nakon velike pobjede i mnogo poštovanja koje je iskazao Halidovu poslije same borbe, izazvao je prvaka poluteške kategorije Tomasza Narkuna!

NEBO JE GRANICA Soldić: Želim Narkuna i treću titulu! Samo to me motivira

Hrvatski borac odradio je sjajnu borbu od samog starta. Odlično se kretao, nije nasjedao na trikove starog lisca Halidova i u potpunosti je neutralizirao njegove pokušaje u stojci. Halidov je sredinom prve runde uspio srušiti Soldića u parter, ali RoboCop je majstorskom kontrolom zgloba i pravovremenim reakcijama obranio pokušaje prelaska u full mount.

Druga runda pokazala je da je ovo, bez sumnje, bila Soldićeva najzrelija predstava u karijeri. Krenuo je prema naprijed, vršio pritisak i premda je Halidov uspijevao izbjeći napade, bilo je pitanje trenutka kada će pasti. Jednostavno, osjećalo se u zraku.

I to se dogodilo malo nakon sredine druge runde. Borba se zahuktala, borci su ušli u razmjenu i deblji kraj izvukao je prvak. Soldić je pogodio fantastičan lijevi kroše koji je uspavao Halidova pa ga završio 'ground and poundom'.

Poljski borac čečenskog porijekla doživio je vrlo težak nokaut i liječnici su ga najprije budili, a onda više od pet minuta osposobljavali da uopće ustane na noge. Srećom, Halidov je došao k sebi i na kraju na nogama, bez tuđe pomoći izašao iz kaveza.

Roberto Soldić je tako proslavio ogromnu pobjedu, najveću u karijeri do sada i prema svemu viđenome - samo nebo mu je granica.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Torca Rijeka 19.12.2021.

    svaka mu čast...skidam kapu Soldiću!!!uništio si ga!!!!ima još jednu borbu u ksw-u, onda će vidjet šta i kako dalje...rekao je da ima ponudu ufc-a na stolu...vidjet će nakon borbe za polutešku...

  • suši i grej gus 19.12.2021.

    Bravo momčino naša 💪🏻🇭🇷💙🇭🇷

  • dark_summer 19.12.2021.

    svaka cast roberto,cestitam💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare