Sport

Komentari 26

Soldić: Želim Narkuna i treću titulu! Samo to me motivira

Soldić: Želim Narkuna i treću titulu! Samo to me motivira

Želim biti trostruki prvak. Ozbiljan sam. Želim se boriti sa svima, volim ovaj osjećaj. Trebaju mi velika imena, rekao je Roberto Soldić nakon što je teškim nokautom uzeo Halidovu titulu srednje kategorije KSW-a

Što reći, neću slaviti, rekao sam to i ranije. Nisam iznenađen, vjerujem u svoje ruke, hrvanje i kondiciju. Hvala na podršci. Mamed je legenda i bit će zauvijek. Hvala mu na borbi, rekao je Roberto Soldić (20-3, 26) ogrnut hrvatskom zastavom nakon velike pobjede u poljskim Gliwicama nad legendarnim Mamedom Halidovim (35-8-2, 41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Soldić je slavio brutalnim nokautom u drugoj rundi. Nakon taktički savršene izvedbe i najbolje, najzrelije predstave u karijeri teško je uspavao Halidova, kojeg su liječnici budili pa pet minuta osposobljavali da ustane na noge.

- Trenirao sam iznimno jako, svaki dan. To je moj život. Vjerujem u sebe i ovo za mene nije ništa. Poznajem ovu igru, imam samopouzdanja i tko god je ispred mene... Velik problem sam za njega.

Što je sljedeće?

- Tomasz Narkun! Želim biti trostruki prvak. Ozbiljan sam. Želim se boriti sa svima, volim ovaj osjećaj. Znam kako je izgubiti. Gubio sam i pobjeđivao. Volim ovu igru i želim biti trostruki prvak. Takav izazov daje mi motivaciju. Trebaju mi velika imena i tek sam onda motiviran - završio je hrvatski MMA borac.

Još jednom je pokazao da je najbolji borac u KSW-u i da mu u Europi nema ravnog. Prema viđenom, iako je odavno kapacitet za isti, pitanje je je li UFC Soldićeva želja u ovome trenutku.

Kakav status uživa u Poljskoj, gdje je megazvijezda, vjerojatno ćemo uskoro gledati napad na Narkuna u poluteškoj kategoriji i Soldićev lov na treći simultani pojas.

Najčitaniji članci