To je to što me zanima!

Soldo dopušta igračima čašu piva prije spavanja!

Dinamovi igrači još nisu stigli uživati u kupkama i saunama hotela Rixos. Učinit će to u srijedu, kad je na rasporedu regeneracija
Vidi originalni članak

Dok je “modrim orkestrom” dirigirao Branko Ivanković, igrali su 4-2-3-1, a igrači su sate do spavanja odbrojavali uz karte, filmove... Novi trener Zvonimir Soldo uveo je novu taktiku. Igraju 4-4-2, a karte je zamijenilo pivo.
- Nađemo se svaku večer u pola deset i dečki mogu popiti pivo ili vino. To je jedan od noviteta - rekao je Soldo.
Točno u pola deset u hotelski bar spustila se cijela momčad i zauzela separe, a turska konobarica je jedva nosila pladanj napunjen pivskim bocama.
- Smiju popiti jednu čašu - rekao je Soldo dok je konobarica “istovarala” porcije od tri decilitra.
Na stolu nije bilo “kratkog”.
- A ne, ne. Viski i ostala žestoka pića ne dopuštam. Kao što sam rekao, pivo ili vino - završio je Soldo.
U baru su se igrači zadržali do 23 sata, a potom pošli u sobe. Svjetlo se gasi u 23.30. Igrači inače ustaju već u 7.30. Slijede doručak i prvi trening.
Sve blagodati hotela Rixos, kraljevske saune i kupke igrači još nisu ni stigli upoznati. Učinit će to u srijedu, kad je na rasporedu regeneracija.



I ŠPANJOLCI ŽELE DRPIĆA

U Antalyju je susret Glorije i Dinama došlo pogledati nekoliko menadžera. Razlog je Dinamov stoper Dino Drpić, koji ima odriješene ruke.
- Zbog njegove specifične situacije izaći ćemo mu u susret. Ako nađe angažman, može ići. Imamo 4-5 igrača koji ga mogu zamijeniti - rekao je Soldo.
Za Drpu su navodno najviše zagrizli turski Bešiktaš i njemački prvoligaš Duisburg. Nekoliko minuta poslije javio se i španjolski klub.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TikvaBoy 29.01.2008.

    Samo da čaša piva ne otiđe na gajbu piva!!!

  • mistok 29.01.2008.

    pa tako je naka malo i uzivaju skoro da su to i zasluzili.... konacno promjena taktike, decki uzivajte u turskoj i osvetite se belupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare