To je to što me zanima!

Sopić je prokomentirao interes Aberdeena: 'Tamo stalno pada kiša, a to mi je loše za frizuru'

Pojavila se vijest o interesu Škota za trenera momčadi s Rujevice nakon što su Riječani u prijateljskoj utakmici s 6-0 slavili protiv slovenskih Domžala, a Sopić ju je karakteristično dočekao 'na volej'
Vidi originalni članak

Nakon što je u pola sezone iz Rijeke u Dinamo prešao Sergej Jakirović, a na upražnjenu klupu momčadi s Rujevice sjeo Željko Sopić, riječki su nogometaši došli na vrh HNL-a pod palicom osebujnog 'Sope'. Neki su njihovi igrači završili u hrvatskoj reprezentaciji, a ne manjka ni interesa za usluge - stratega.

Tako se pojavila vijest da je za Sopića zainteresiran škotski Aberdeen, a klub je to u kojem se kao trener proslavio veliki Alex Ferguson.

- Tamo stalno pada kiša, a to nije dobro za moju frizuru - rekao je u svom stilu. 

Pojavila se ta vijest nakon što su Riječani u prijateljskoj utakmici s 6-0 slavili protiv slovenskih Domžala, a Sopić ju je karakteristično dočekao 'na volej'. Bilo kako bilo, ne treba čuditi interes za Sopića koji je napravio veliki uspjeh na klupi Gorice i ostavio Turopoljce u ligi nakon velike borbe sa Šibenikom, a sad radi 'čuda' s Rijekom.

REAKCIJE IZ KOPRIVNICE Sopić: Na ovom krumpirištu u Koprivnici i Real je na 50-50...

Morat će Damir Mišković u ovom prijelaznom roku 'pripaziti' i na trenera, ali čelni čovjek Rijeke već je isticao da 'sve ima svoju cijenu'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DZxxxx 23.03.2024.

    Ćelavac je pun fora , njega je kontaktirao jedino NK Grobničan, oni imaju crvene dresove i tamo pada kiša

  • Plavi,Plaavi 23.03.2024.

    Daj se pocesljaj...🤣🤣🤣

  • Marson 23.03.2024.

    Koja je ovo legenda.😆 Zna ponekad pretjerivati ali u globalu je pozitivac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare