To je to što me zanima!

Sopić o Istri i prozivki Demona: 'Je li mi tko iz Pule odgovorio? Nije. Od prve minute na 3 boda'

Ljubav mene i medija je obostrana, to se vidi, vidite kako sam nasmijan. Što se očekivanja tiče, rasti će kako vrijeme odmiče, ali tko je u klubu kao što je Rijeka mora se znati nositi s pritiskom, rekao je trener Rijeke
Vidi originalni članak

Riječani s 65 bodova sedam kola prije kraja prvenstva imaju pet bodova višeod drugoplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje i 60 bodova. a izabranici Željka Sopića u subotu gostuju kod Istre 1961 na Aldo Drosini. Teška je to utakmica za njih, a ove sezone su u Puli remizirali (1-1). 

- Istra se posložila dolaskom novog trenera. Gledao sam ih protiv Dinama i bez obzidra na visoki rezultat (4-1), imali su nekoliko dobrih prilika. Čeka nas zahtjevan posao, nadam se da će u lijepom vremenu i teren biti bolji nego prije - započeo je Sopić.

EKSKLUZIVNO Kek za 24sata: Na Rujevici sad ne treba smirivati euforiju, već samo dodavati još ulja na vatru

Što se tiče zdravstvenog kartona igrača, strateg momčadi s Rujevice nada se da će u Puli moći zaigrati Marko Pjaca koji ima manjih problema s koljenom .

- Postavit ćemo se tako da se od prve minute vidi da smo došli po pobjedu. Puno se pita i Istru, ali mi idemo po sva tri boda - jasan je 'Sopa'. 

Prokomentirao je i odnos s medijima u posljednjih nekoliko kola zbog čega je istupilo i Hrvatsko novinarsko društvo.

- Ljubav mene i medija je obostrana, to se vidi, vidite kako sam i sad nasmijan. Što se očekivanja tiče, rasti će kako vrijeme odmiče, ali tko je u klubu kao što je Rijeka mora se znati nositi s pritiskom - objasnio je Sopić pa završio o 'prozivki' Demona nakon što je on zamolio Istru da otvore istočnu tribinu:

- Je li mi netko iz Istre odgovorio? Nije. To što u našem medijskom prostoru svatko može dobiti prostor, nije moja stvar. Dao sam apel kao trener, oni nisu odgovorili i to je to. Njihovo je pravo da prozivaju. Kulturno sam zamolio, oni su rekli da neće i to je to. Sve ostalo je folklor - zaključio je Sopić. 

VERBALNI DVOBOJ Oštar odgovor Sopiću iz Pule: Niste gospodin! Imate kavez za goste, a tražite nešto od drugih

Utakmica 30. kola HNL-a između Istre 1961 i Rijeke na rasporedu je u subotu, 14. travnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • TVP 13.04.2024.

    Kao i uvijek kratak i jasan, bez velikih i ispraznih filozofiranja. Bravo.

  • ping-pong 13.04.2024.

    Odgovorili smo ti, a ako hoćeš o dvostrukim mjerilima onda možemo početi o nogometnim pravilima, zašto za Rijeku nisu ista kao i za Istru? Zašto puštate 5% navijača, a Istra vam ustupi cijeli jug? Zašto Riječke navijače Istra ne smješta u kavez, a Rijeka Istrine da?

  • dage 13.04.2024.

    Ne znam zašto sopić misli da bi bilo koji klub trebao ići sebi na štetu kako bi pogodovao Rijeci. Na određeni način antagonizam između Rijekinih i Istrinih navijaća je i veći nego između Armade i Torcide i puštanje i jednih i drugih na istu tribinu bio bi izuzetno veliki sigurnosni rizik. I ako su se u Istri odlučili da im je sigurnost važnija od zarade onda je to njihova sasvim legitimna odluka. A Sopić možete pitati što god želi, nije baš da to uzbuđuje ljude po drugim kluboima. Pitam se samo da li će Rijeka za utakmicu s Dinamom dati još koju tribinu osim kaveza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare