Obavijesti

Sport

Komentari 37

Oštar odgovor Sopiću iz Pule: Niste gospodin! Imate kavez za goste, a tražite nešto od drugih

Oštar odgovor Sopiću iz Pule: Niste gospodin! Imate kavez za goste, a tražite nešto od drugih

Trener Rijeke Željko Sopić zatražio je da se za navijače Rijeke otvori istočna tribina stadiona u Puli, no odmah mu je stigao odgovor Istre, a potom i Demona, navijača pulskog kluba. Neće se otvoriti istok!

VIDEO

Nakon što su pobijedili Hajduk Riječani putuju u Pulu na popularni "Derbi Učke". Kako je interes riječkih navijača za odlazak na utakmicu ogroman, Željko Sopić, trener Rijeke, zamolio je da im Istra izađe u susret i otvori istočnu tribinu za njihove navijače. Nije dugo trebao čekati na odgovor.

-  Apeliram na sportske prijatelje iz Pule da pokušaju shvatiti da nam otvore istočnu tribinu. Mislim da živimo u demokratskoj državi, u kojoj smo svi isti. Pa ako su mogli za Hajduk, ako smo svi isti, otvorit će i za našu utakmicu istočnu tribinu - rekao je Sopić.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL

Iz službene Istre odmah su odgovorili.

- Tribina jug je rasprodana. Tribina istok je zatvorena. Ako bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzet će se u obzir otvaranje. Sjeverna tribina i dio zapadne tribine, od sredine prema jugu, zatvoren je za online prodaju. Ulaznice je moguće kupiti isključivo fizički u Fan Shopu Istre 1961, na stadionu na dan utakmice i dan ranije.

Navijačka obilježja gostujućeg kluba dopuštena su isključivo na južnoj tribini. Kao i na svim utakmicama, sigurnost je prioritet, kao i respekt prema domaćim navijačima - objavila je Istra, a oglasili su se i Demoni, navijači Istre.

Pula: Navijači Istre Demoni dolaze na stadion uoči utakmice Istra - Hajduk

- Sopiću, inače bismo rekli gospodine i poštovani, ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo. Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB, koji vam uskoro dolaze?

- Imate kavez za gostujuće navijače, nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. Rijeka nikada nije izašla u susret i ponudila gostujućim navijačima više od 5% kapaciteta, što je, po vašim uvjetima, mizernih 400 ulaznica.

- Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5 posto, koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite s ovakvim ponašanjem, ubuduće bi se i to moglo promijeniti - odgovor je Demona

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"