To je to što me zanima!

Borna Sosa će propustiti zadnju utakmicu s klubom prije SP-a

Ozlijedio je mišić, no razloga za paniku nema. Borna će biti spreman već za prvi dan treninga s reprezentacijom. 'Vatreni' se okupljaju 13. i 14. studenog u Zagrebu
Vidi originalni članak

Borna Sosa zbog ozljede mišića neće biti dio momčadi Stuttgarta koji ovog vikenda gostuje kod Bayer Leverkusena, objavio je klub.

Međutim, kako doznajemo, nema razloga za paniku u stožeru hrvatske reprezentacije uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Kataru jer će Borna biti spreman već za prvi dan treninga s reprezentacijom. 

POPIS IZBORNIKA Messijev 'posljednji ples': Evo s kime raspolažu Gaučosi na SP-u NAGRADNI NATJEČAJ Prognoziraj pobjednika SP-a u Kataru i osvoji Modrićev dres!

Sosa je u sjajnoj formi i prema svemu sudeći će biti član udarne momčadi Vatrenih, pa bi njegov izostanak bio veliki problem za Zlatka Dalića koji bi u tom slučaju ostao samo na Barišiću ili bi Joško Gvardiol morao pokriti tu poziciju. Na sreću, do toga neće doći!

Podsjetimo, 'vatreni' se okupljaju 13. i 14. studenog u Zagrebu, a u srijedu igraju prijateljsku sa Saudijskom Arabijom u Rijadu.

Hrvatska će prvu utakmicu u Kataru odigrati 23. studenog protiv Maroka, nakon čega joj slijede oglede s Kanadom (27. studenog) i Belgijom (1. prosinac).

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Superheroj s Podunavlja 12.11.2022.

    Evo ga rekao je da nije ozlijeđen nego u dogovoru s klubom samo odmara. 😂

  • RedDoor 11.11.2022.

    A izgleda da ne baš rijetko je ozlijeđen nešto lagano. Nisam siguran da može pratiti ritam dvije utakmice tjedno. Ako ne bude mogao igrati, nadam se da Dalić neće lutati s korpuletnim stoperom Gvardiolom na beku, kojeg je onaj Sarabia vrtio lagano na prošlom Euru, već Barišića lijepo.

  • Superheroj s Podunavlja 11.11.2022.

    Ne bih ja rekao da je ozlijeđen nego ga ionako moraju prodat u siječnju, a momku se igra Svjetsko gdje bi mogao samo povećat malo cifru. Na ljeto su ga planirali prodat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare