To je to što me zanima!

'Soudani ostaje i na ljeto! Vodit će nas u pohod na Ligu prvaka'

Soudanija nećemo prodati ni na ljeto. On mora našu mladu momčad predvoditi u Europi. Možda do kraja prijelaznog roka dovedemo još neko pojačanje, nikad ne znate, kaže predsjednik Dinama
Vidi originalni članak

El Soudani odlazi, El Soudani ne odlazi. Posljednjih dana prijelaznog roka stalno su se izmjenjivale ovakve informacije. Sjajni Alžirac je na kraju ipak ostao u Maksimiru.

- Ostao je sad, a ostat će i na ljeto. Sigurno ga nećemo pustiti. On svojim iskustvom i kvalitetom mora predvoditi našu momčad u pohodu na skupine Lige prvaka - izjavio je predsjednik Dinama Mirko Barišić, koji je vrlo zadovoljan prijelaznim rokom.

- Gavranović je klasa, o Hajroviću sam čuo sve najbolje. Možda do kraja prijelaznog roka dovedemo još neko pojačanje, nikad ne znate - zagonetan je predsjednik Dinama.

Za deset dana se u Maksimiru igra najveći derbi hrvatskog nogometa - stiže Hajduk.

Prije nekoliko godina bio je običaj da se prije derbija delegacija i vodstvo dvaju klubova nađu na zajedničkom ručku. Toga više nema, odnosi su zahladili.

- Nije do nas, sve je do druge strane. Mi nemamo problema kad je u pitanju zajednički ručak - završio je Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Pivski trbuh_1988 08.02.2018.

    Pohod na Ligu prvaka. Svojim izjavama počevši od politike pa do sporta. Brijem da smo broj jedan u svijetu

  • Josip Joe Milovich 08.02.2018.

    Ček ovi bi opet u LP? Još im nije dosta?

  • sena2 08.02.2018.

    Zanima me jedna stvar..Svi toboze navijaju za mamicev Dinamo,svi se kao sprdaju s Hajdukom preko neki jogurta...Medjutim kada Dinamo igra na Maksimiru kao da uvijek odradjuju kazne-stadion je PRAZAN!Tovari bar napune stadion a vi???Vidim koji klub ima vise PRAVIH navijaca. A vi toboznji dinamovci bolje da se ne javljate

Komentiraj...
Vidi sve komentare