To je to što me zanima!

Southampton iznenadio Chelsea bez Hrvata, veliki kiks Cityja

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu konkurirali za nastup protiv Chelseaja iako je trener Nathan Jones dobio otkaz. Ipak, Southampton je došao do velike pobjede protiv Chelseaja
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić (28) odigrao je čitav susret za Chelsea u 0-1 domaćem porazu od posljednjeplasiranog Southamptona u utakmici 24. kola Premier lige.

Jedini strijelac na utakmici bio je Ward-Prowse sjajno izvedenim slobodnim udarcem na početku sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Bila je ovo četvrta uzastopna prvenstvena utakmica Chelseaja bez pobjede, u prethodne tri uzeli su barem po bod, ovoga puta niti to, pa je sastav sa Stamford Bridgea deseti na ljestvici sa 31 bodom.

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu konkurirali za nastup u momčadi Southamptona koji je i s ovom pobjedom ostao na dnu sa 18 bodova, jednim manje od 19. Leeds Uniteda, a tri manje od 16. Evertona i 17. Bournemoutha koji se nalaze iznad zone ispadanja.

Kiks Manchester Cityja

Manchester City nije se uspio vratiti na vrh ljestvice jer je na gostovanju kod Nottingham Foresta odigrao samo 1-1.

City je poveo u 41. minuti sjajnim udarcem Bernarda Silve, no propustio je niz prilika za povećanje prednosti i zato bio kažnjen u završnici kada je Wood (84) poravnao.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • željna svega 18.02.2023.

    cemu clanak o zadnjoj ekipi aha tamo igraju 2 vodonose ubiti sjadaoci tribina sad jasno ok

  • SamoIno 18.02.2023.

    Bog nogometa grije klupu

  • Dado1511 18.02.2023.

    Chelsea ima trenera za ku..c?

Komentiraj...
Vidi sve komentare