To je to što me zanima!

Southampton senzacionalno zasjeo na vrh Premier lige pa poručio: Zaustavite brojanje!

U osmom kolu Premier lige, nogometaši Southamptona ostvarili su petu pobjedu u posljednjih šest prvenstvenih utakmica i tako stigli na sam vrh ljestvice s osvojenih 16 bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Southamptona ostvarili su petu pobjedu u posljednjih šest prvenstvenih utakmica, svladavši u osmom kolu Premier lige na svom terenu Newcastle sa 2-0  i time preuzeli vodeću poziciju na ljestvici.

'Sveci' su u stilu aktualnog predsjednika Donalda Trumpa, koji se nalazi u utrci s Bidenom za poziciju najmoćnije države svijeta, poručili 'zaustavite brojanje'.

SOUTHAMPTON SLAVIO Izgubili nakon šest kola: 'Sveci' srušili Everton, no i dalje su prvi

Joe Biden ide polako, ali sigurno prema pobjedi, a Donald Trump je posljednjih dana nekoliko puta poručio da se zaustavi brojanje glasova. Kako su, pomalo senzacionalno, zasjeli na vrh Premier lige, 'Sveci' su se odlučili na isti potez. Objavili su na Twitteru sliku ljestvice uz poruku: Zaustavite brojanje. Jer i sami su svjesni da tko zna kada će se sljedeći put ovo dogoditi.

Na vrhu ljestvice trenutno je Southampton sa 16 bodova koliko ima i do večeras vodeći Liverpool. Che Adams je u 7. minuti postigao vodeći pogodak  a konačnih 2-0 postavio je Škot Stuart Armstrong u 82. minuti

WBA TONE SVE DUBLJE Ljutiti Bilić: Ne možemo ovako igrati! U svemu su bili bolji!

Ovo je za brojne pratitelje nogometa ogromno čudo. Nakon čak 32 godine Southampton je opet zasjeo na vrh Premier lige, a tijekom svih ovih godina izvlačili su živu glavu samo da ne ispadnu iz lige. 

Za sve je zaslužan austrijski trener Ralph Hasenhuttl koji je u klub došao krajem 2018. godine. U prvoj sezoni dočekao ga je kaos, a opstanak su izborili tek u posljednjim kolima. Prošle sezone je to izgledalo sve bolje pa su završili na 11. mjestu, ali ovaj put Austrijanac cilja na više stvari.

Tko zna, ako ovako nastave, možda dobijemo novi Leicester?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 08.11.2020.

    Liga tek krenila, a vi komentirate Southampton senzacionalno sjeo na vrh PLa mogli ste unda tako odma prvu utakmicu igraju nor WBA protiv Chelsea i dobije WBA i onda kazete WBA cudom na tronu PLa sa tri boda.

  • ChandlerBing4 07.11.2020.

    To zaustavite brojanje od strane klubova koji su iznenadujuce na vrhu tablice je spominjano 100 puta tako da sumnjam da su se i sjetili Trumpa, iako evo u ovoj situaciji pase. Sto se Southamptona tice, izgleda da je Liverpoolov glavni shoping centar ponovno pun kvalitetne robe.

  • nogometnaprica 07.11.2020.

    Siguran sam da britanski mentalitet obozava Trumpa. Ne sprdaju ga, on im je inspiracija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare