To je to što me zanima!

SP u Kataru pomaknut za jedan dan da bi se ugodilo domaćinu

Reuters navodi kako je utakmica između Katra i Ekvadora, koja je trebala biti na rasporedu kao treća 21. studenoga pomaknuta na 20. studenoga kako bi bila prva odigrana na SP
Vidi originalni članak

Početak ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru pomaknut je za dan unaprijed kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu kako to nalaže tradicija, objavila je agencija Reuters.

Reuters navodi kako je utakmica između Katra i Ekvadora, koja je trebala biti na rasporedu kao treća 21. studenoga pomaknuta na 20. studenoga kako bi bila prva odigrana na SP.

ZA JEDAN DAN Fifa pomiče početak SP-a?

Nakon obavljenog ždrijeba skupina početkom travnja odlučeno je kako će SP otvoriti utakmica Senegala i Nizozemske, koji se zajedno s Katrom i Ekvadorom nalaze u skupini A, jer je Katar zatražio igranje u kasnijem terminu.

Prema novom rasporedu, početak susreta Senegala i Nizozemske je pomaknut sa 13 na 19 sati po lokalnom vremenu, jer je taj termin ispražnjen preseljenjem utakmice Katar - Ekvador za dan ranije, dok će se ostale dvije utakmice predviđene za 21. studenoga, England - Iran i SAD - Wales, igrati u ranije predviđenim terminima, odnosno u 16 i 22 sata po lokalnom vremenu.

IZNAD AFRIKANACA Ovo su plaće izbornika na SP-u: Zlatko Dalić nalazi se pri dnu

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 10.08.2022.

    nek stave SP kod nas jer smo viceprvaci svijeta.finalisti smo.imamo stadione:Maksimir,Poljud,Aldo Drosina,Stanovi.Kamen Ingrad,Osijek,Vinkovci,Rujevica,Gorica,Subicevac

  • Juki9 10.08.2022.

    Rade što hoće.

  • Palmanova 10.08.2022.

    bolje nek se ne ni ne igra tamo,staviti ga u USA.Europu,Kanadu,Juz.Ameriku,Japan,Kinu ili u Australiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare