To je to što me zanima!

SP u košarci još osiromašeno: U Kinu neće putovati ni Harden

Makar su Amerikanci ostali bez dvije definitivno najveće zvijezde koje su se trebale priključiti reprezentativnom kapmu i dva startera, Gregg Popovich može mirno spavati jer mirne snove garantira ostatak nominiranih
Vidi originalni članak

Ben Simmons, Anthony Davis, sada i James Harden. Svi su prije nekoliko tjedana izgledali kao solidno sigurne oklade za nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstvu, ali u Kinu neće nijedan.

SPREMA SE ZA SEZONU Davis potpisao za Lakerse pa otkazao nastup na SP-u u Kini

Simmons i Davis otkazali su reprezentativno ljeto kako bi se što bolje pripremili za sezonu, a drugi razlog nije tražio ni Harden. Australac je ovih dana potpisao produženje sa Sixersima vrijedno 170 milijuna eura, dok se Davis treba što bolje 'skompati' s LeBronom Jamesom. Harden, valjda, to želi s novim 'najboljim prijateljem' Russellom Westbrookom.

Makar su Amerikanci ostali bez dvije definitivno najveće zvijezde koje su se trebale priključiti reprezentativnom kapmu i dva startera, Gregg Popovich može mirno spavati jer mirne snove garantira ostatak nominiranih. Lillard, McCollum, Middleton, Walker, Love, Harris, Gordon, Beal... I dalje izgleda predobro za ostatak svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ninorasic 21.07.2019.

    Srbi ih mogu uzeti na ludost i jer se igra jedna tekma.... Nebi bilo lose samo tko im onda na kraj stati cijeli život ce se hvaliti

  • 20.07.2019.

    nece bit jaki prvi put nakon 2004

  • Seattle 20.07.2019.

    Jos ce srbi stvarno imat sansu

Komentiraj...
Vidi sve komentare