To je to što me zanima!

SP u rukometu pred publikom!

Iako zadnje vijesti nisu išle u tom smjeru, IHF do kraja ovog tjedna u prodaju pušta ulaznice. Koliko i kakav će biti protokol, još nije definirao, ali u svakom slučaju optimistično zvuči nastojanje da se približi normali koliko je moguće
Vidi originalni članak

Tresla se brda, ali Svjetsko prvenstvo u rukometu normalno će se igrati. EHF je s Eurom rukometašica u Danskoj pokazao da se može, čak i kad tjedan dana prije otkaže Norveška kao suorganizator, dok će IHF u Egiptu biti u većem izazovu jer morat će paziti na 32 momčadi i novinare kojih u Danskoj nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Pripreme rukometaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I - publiku. Iako zadnje vijesti nisu išle u tom smjeru, IHF do kraja ovog tjedna u prodaju pušta ulaznice. Koliko i kakav će biti protokol, još nije definirao, ali u svakom slučaju optimistično zvuči nastojanje da se približi normali koliko je moguće.

U NEIZVJESNOSTI Stepančić propušta SP! Karačić odbio operaciju zbog Hrvatske

SP će 13. siječnja u Kairu otvoriti Egipat i Čile, u dvorani od 16.200 mjesta, dok će se u Kairu igrati i u manjoj od 7000. Hrvatska će protiv Japana, Angole i Katara igrati u Aleksandriji (5000), a četvrta je lokacija Giza (4500).

- Nadam se da je SP u Egiptu svjetlo na kraju tunela, usprkos pandemiji korona virusa. Egipat je više puta dokazao da je u potpunosti kadar organizirati ovakve turnire, pogotovo rukometne, u čemu ima puno iskustva. Pripremili smo adekvatne mjere i za reprezentacije i za publiku. Pripremamo turnir na vrhunskoj razini, tako da vjerujemo kako će se svi sudionici vratiti kući kao ambasadori Egipta. Vjerujem i nadam se da će predstojeće Svjetsko prvenstvo organizacijski biti jedno od najboljih ikada - rekao je predsjednik IHF-a, Egipćanin Hassan Moustafa.

  • A: Njemačka, Mađarska, Urugvaj, Zelenortski Otoci
  • B: Španjolska, Tunis, Brazil, Poljska
  • CHrvatska, Katar, Japan, Angola
  • D: Danska, Argentina, Bahrein, DR Kongo
  • E: Norveška, Austrija, Francuska, SAD
  • F: Portugal, Alžir, Island, Maroko
  • G: Švedska, Egipat, Češka, Čile
  • H: Slovenija, Bjelorusija, Južna Koreja, Rusija
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare