To je to što me zanima!

Špaco nakon ždrijeba: Naš 'dječji vrtić' treba iskustvo

Rano je za bilo kakve izjave. Mi smo dugo van europskih zbivanja, izgubili smo iskustva i sad ih moramo graditi ispočetka, kaže trener Hajduka
Vidi originalni članak

Predsjednik nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar bio je na ždrijebanju u Monte Carlu. Zadovoljan je skupinom koju je Hajduk izvukao.
- Itekako smo zadovoljni. Jer smo ostvarili dobar posao u kvalifikacijama, a i sad nam se otvara put i imamo pravo na veće apetite. Cilj nam je odigrati utakmice na način da momčad sazrije i stekne prijeko potrebno iskustvo, no s ovakvim ždrijebom imamo šanse i za korak više, pogotovo na našem terenu na Poljudu - rekao je Sapunar.
Stanko Poklepović uživo je pratio ždrijebanje u društvu novinara. Mirno i bez previše uzbuđivanja odgledao je od prve do zadnje minute. Nakon što je Hajduk izvučen u skupini G, u društvu Zenita, Anderlechta i AEK-a, Špaco se okrenuo prema novinarima i upitao:
- Koliko klubova ide dalje?
Nakon ždrijebanja kratko je rekao kako nogomet više nije samo najvažnija sporedna stvar na svijetu nego jedna od najvažnijih te kako će se Hajduk prema njoj tako i odnositi.
- U grupi su tri različite momčadi, tri različite nacionalnosti i mentaliteta i za svaku ćemo se morati posebno pripremiti. Sam prolaz je već velika stvar, a sada našem malom 'dječjem vrtiću' treba prilika za stjecanje iskustva.
Špaco nije želio govoriti o detaljima jer priznaje kako u ovom trenutku nema potrebne detalje o protivnicima.
- Rano je za bilo kakve izjave. Dugo smo van europskih zbivanja, izgubili smo iskustva koja smo stekli ranije. Sada moramo sve graditi ispočetka.
Špaco nije htio komentirati niti o Dinamovoj grupi, s opravdanjem kako ni o njima ne zna previše.
- Želim im svu sreću jer je njihov dobar rezultat dobar i za sve nas - završio je trener Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • CHUPACHABRA 27.08.2010.

    sretno.a i imate pametnog covjeka spacu.

  • Sub_Zero 27.08.2010.

    privlaka potpisujem komentar tvoj u pravu si 100%.Ima da pokažemo ovima strancima kako se navija kod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Skaljarin 1950 27.08.2010.

    hehehehehehehehhe mozda sva 4...sretno HAJDUCE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare