Obavijesti

Sport

Komentari 13

Špaco nakon ždrijeba: Naš 'dječji vrtić' treba iskustvo

Špaco nakon ždrijeba: Naš 'dječji vrtić' treba iskustvo
1

Rano je za bilo kakve izjave. Mi smo dugo van europskih zbivanja, izgubili smo iskustva i sad ih moramo graditi ispočetka, kaže trener Hajduka

VIDEO

Predsjednik nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar bio je na ždrijebanju u Monte Carlu. Zadovoljan je skupinom koju je Hajduk izvukao.
- Itekako smo zadovoljni. Jer smo ostvarili dobar posao u kvalifikacijama, a i sad nam se otvara put i imamo pravo na veće apetite. Cilj nam je odigrati utakmice na način da momčad sazrije i stekne prijeko potrebno iskustvo, no s ovakvim ždrijebom imamo šanse i za korak više, pogotovo na našem terenu na Poljudu - rekao je Sapunar.
Stanko Poklepović uživo je pratio ždrijebanje u društvu novinara. Mirno i bez previše uzbuđivanja odgledao je od prve do zadnje minute. Nakon što je Hajduk izvučen u skupini G, u društvu Zenita, Anderlechta i AEK-a, Špaco se okrenuo prema novinarima i upitao:
- Koliko klubova ide dalje?
Nakon ždrijebanja kratko je rekao kako nogomet više nije samo najvažnija sporedna stvar na svijetu nego jedna od najvažnijih te kako će se Hajduk prema njoj tako i odnositi.
- U grupi su tri različite momčadi, tri različite nacionalnosti i mentaliteta i za svaku ćemo se morati posebno pripremiti. Sam prolaz je već velika stvar, a sada našem malom 'dječjem vrtiću' treba prilika za stjecanje iskustva.
Špaco nije želio govoriti o detaljima jer priznaje kako u ovom trenutku nema potrebne detalje o protivnicima.
- Rano je za bilo kakve izjave. Dugo smo van europskih zbivanja, izgubili smo iskustva koja smo stekli ranije. Sada moramo sve graditi ispočetka.
Špaco nije htio komentirati niti o Dinamovoj grupi, s opravdanjem kako ni o njima ne zna previše.
- Želim im svu sreću jer je njihov dobar rezultat dobar i za sve nas - završio je trener Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem