To je to što me zanima!

Špaco: Za naslov prvaka i Europu trebamo pojačanja

Ako u jubilarnoj sezoni želimo prvo mjesto i izlazak u Europu, onda trebamo imati odgovarajući kadar koji to može ostvariti, rekao je Stanko Poklepović
Vidi originalni članak

Informacija kako ga je Nadzorni odbor Hajduka potvrdio kao trenera i u novoj sezoni nije pretjerano iznenadila Stanka Poklepovića.
- To je bila formalnost, više ste vi novinari inzistirali na toj potvrdi nego li je ona bila potrebna – kazao je dobro raspoloženi Poklepović.
Ipak je bio iznenađen, ali ne svojom potvrdom, nego informacijom kako će njegov stožer biti kompletiran još jednim mladim trenerom.
- Nisam razgovarao s nikim iz kluba i ne mogu reći o kome se radi, ali pretpostavljam kako će to biti netko tko već radi u klubu. Prije par mjeseci tražio sam da nam priključe Željka Mijača no tada to nije bilo moguće zbog njegovih obaveza u drugoj momčadi. Možda se radi o njemu – glasno je razmišljao Poklepović, koji je za srijedu ujutro najavio sastanak sa čelnim ljudima kluba.
- Moramo sjesti sa Kalinićem i Šurjakom, treba definirati status stožera, treba vidjeti je li usvojen plan priprema, jer ako je to Slovenija i Austrija želio bih otputovati i uvjeriti se je li to ono što tražimo. Isto tako treba vidjeti i što je sa igračkim kadrom, treba vidjeti tko eventualno odlazi....
Iz kluba su najavili da rasprodaje momčadi neće biti.
- Rasprodaje ne bi smjelo biti jer su pred nama veliki zadaci. Jedino ako Ibričić ode zbog novaca, no to je i onako stvar uprave. Ako u jubilarnoj sezoni želimo prvo mjesto i izlazak u Europu, onda moramo imati i odgovarajući kadar koji to može ostvariti. Pogotovo što u Hrvatskoj i nema previše igrača koji bi nas mogli pojačati - kaže Špaco.
Jedan od rijetkih je Ermin Zec, no on je bliži inozemstvu nego Poljudu.
Takav profil igrača nam nedostaje, on je sposobniji od igrača koje imamo na raspolaganju, no pitanje je možemo li ga dovesti. Ako ne, treba u bitku sa snagama koje imamo na raspolaganju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dgrden17 18.05.2010.

    zec i alispahić,a prodat ibru ako dođe ponuda od 6mil.eura,rješit se igrača iz druge ekipe i u drugu ekipu ubacit mlade talentirane igrače(livaja,lendrić,andrijašević,sačer,kukoč..)i potpisat snjima ugovore na 7g.

  • Frank Ribery 18.05.2010.

    torcida-1950-,možda i nije baš pametno javno govoriti hoćemo mlade.malo je sick!

  • flip_flop 18.05.2010.

    treba mlade igrače koji su željni dokazivanja,a ne stare igrače koji žive na staroj slavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare