To je to što me zanima!

Spahić se potukao s redarima: Samo sam branio svog brata

Briga me za kaznu, mogu mi raskinuti ugovor, briga me! Redari su uvrijedili i mene i našu obitelj, a ja ću uvijek braniti brata i obitelj, dok god sam živ, poručuje Spahić
Vidi originalni članak

Bayer Leverkusen poražen je nakon penala od Bayern Münchena u četvrtfinalu njemačkog kupa, a nakon utakmice došlo je do incidenta u kojem je glavnu ulogu imao BiH reprezentativac i stoper Bayera Emir Spahić .

Spahić se ozlijedio i sezona bi za njega mogla biti završena, što nije nevažno spomenuti jer je upravo to moglo biti okidač za ružne scene. Nakon susreta Spahić je želio s bratom Alenom i par prijatelja, koji su ga čekali uz teren, otići prema ložama na stadionu. No, problem je nastao zato što su tamo željeli doći preko tribine. Redari su ih u tome spriječili, a jedan od njih je i Alenu Spahiću zavrnuo ruku . Započelo je naguravanje , a potom i tučnjava u kojoj je najagresivniji bio upravo Emir Spahić.

Klub za ispad svog igrača nije imao previše empatije pa je nakon toga poručio kako je Spahić pod policijskom istragom te kako će najvjerojatnije s njim raskinuti ugovor . Jedan od redara je navodno i tužio Spahića koji se o svemu oglasio putem društvenih mreža:

- Samo sam branio brata! Kunem se Bogom. Briga me za kaznu, mogu mi raskinuti ugovor, briga me! Redari su uvrijedili i mene i našu obitelj, a ja ću uvijek braniti brata i obitelj, dok god sam živ - poručio je Emir Spahić , prenosi Goal .

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Jurebuljat 11.04.2015.

    Ovakav čovjek treba biti primjer mladima,a ne Ronaldo,Messi i ostali...

  • Brckoboy Armel 10.04.2015.

    covjek gine za repku, ali mu je narav katastrofa. Upali se ko šibica, ko da ima 12 godina, a ne 30 i kusur. I ovo nije prvi put da nas bruka

  • lesijaka 10.04.2015.

    i tebe je bosanac napravio raspitaj se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare