To je to što me zanima!

Spalletti o Perišiću: Računam na njega i moram znati što želi

Pričat ću sa svima, ali na drugačiji način s onima koji su 'ometeni'. Poslušat ću ga, to je sigurno. Računam na njega, ali moramo znati koje su njegove namjere, smatra novi trener Intera Luciano Spalletti
Vidi originalni članak

Konačno je trener Intera Luciano Spalletti rekao riječ-dvije o situaciji Ivana Perišića. Hrvatski reprezentativac je naizgled na izlaznim vratima milanskog kluba, ali transfer s Manchester Unitedom, koji pokazuje najviše interesa, još uvijek nije dogovoren. Mourinho je poslao ponudu od 40 milijuna eura, dok Interovi čelnici vjeruju da Perišić vrijedi 10 milijuna više. 

Sutra bi se Perišić trebao priključiti Interovim treninzima, ali danas je hrvatski veznjak stavio video na Snapchat uz opis: "Otišli smo. Destinacija nepoznata". Znači li to da će se uistinu sutra priključiti svojim suigračima ili ne uskoro ćemo vjerojatno saznati, ali Spalletti je imao poruku za njega. 

- Pričat ću sa svima, ali na drugačiji način s onima koji su 'ometeni'. Poslušat ću ga, to je sigurno. Računam na njega, ali moramo znati koje su njegove namjere. Ne bi bilo lijepo da ga čujem kako mi govori stvari kao: 'Želim otići'. Tako da ćemo vidjeti - rekao je talijanski trener i nastavio. 

- Stalno se priča o Perišiću i njegovoj želji da nas napusti, ali prvo trebam čuti što će on reći i onda ćemo odlučiti kako ćemo reagirati

- U svakom slučaju reći ću ovo: Mi smo Inter i možemo donijeti drugačije odluke od onih igračevih. Nadam se da će igrati za Inter, računam na to i pozitivan sam oko toga - zaključio je Spal. 

Valja napomenuti kako je Perišić i jednim posebnim 'lajkom' također sigurno zabrinuo ljubitelje Intera. Paul Pogba je na svoj Instagram postavio video u kojemu razgovara s Romeluom Lukakom o transferu u United, a hrvatski reprezentativac je 'nabacio lajk' na to.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dr.Gonzo. 10.07.2017.

    Zna se sta Ivan zeli, samo Inter pokusava dobiti na cijeni, mislim da ce se ovo ubrzo realizirati, united razbacuje lovu za promasaje, lukakua I dabbera pogbu, onda mogu I 50 iskesirat za Perisica koji je realno izmislio nogomet za ovu dvojicu.

  • Exterminator 10.07.2017.

    Ovo je vrh ! Prepisivanje tko je što rekao na društvenim mrežama i tko je lajkao:-)

  • Arzancanin 10.07.2017.

    Ne znam u čemu je problem Manchestera?!? Za Lukaku plate 80 milijuna eura?!? A za Perišića nisu spremni 50 milijuna odvojiti?!? Ma to je smiješno😯😯😯😯😯😯!!! A dobro krilnog igrača na tržištu teško dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare