To je to što me zanima!

Španjolac nokautirao Veočića u četvrtfinalu SP-a u Uzbekistanu

Boksač iz Slavonskog Broda prošle je godine u listopadu slavio protiv Španjolca koji je ovaj puta ipak bio bolji i ušao u polufinale Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Približavao se kraj prve runde u kojoj je dobro radio Gabrijel Veočić (21) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u boksu protiv Španjolca Gazimagomeda Jalidova (28), ali onda je naletio na desni kroše iz kontre koji je sijevnuo direktno u bradu, a sudac je istog trenutka prekinuo meč.

Nakon što je prošao Kirgistanca u četvrtfinalu nakon diskvalifikacije, boksač iz Slavonskog Broda otvorio je s nekoliko dobrih krošea i odgovarao Jalidovu iz kontre, ali Španjolac mu je odgovarao 1-2 kombinacijama u dosta izjednačenoj rundi. 

No, pred sam kraj runde sijevnula je kontra koja je završila meč. Iako ga je Veočić porazio krajem desetog mjeseca 2022. u finalu WBT Silver Belt turnira u Mariboru, ovaj put nije uspio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 10.05.2023.

    Bravo Gabrijel već si odradio veliki uspjeh ne samo na ovom prvenstvu već i ranije. Mlad si i ne daj se isprovocirati. Samo jako! Sjeti se što ti je rekao Željko Mavrović i sjeti se sparinga s njim te će ti sve biti jasno, doći će sve.

  • eugen123 10.05.2023.

    čist španjolac... rođen u Madridu

  • dobronamjerni 10.05.2023.

    trebao je izgubiti i kolo prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare