To je to što me zanima!

Španjolac uništio i smrskao Porsche vrijedan 300.000 €

Ceste u našem gradu ne služe za utrke i iskušavanje brzine. Ako brzo vozite, onda završite  kao ovaj čovjek u četvrtak. Ovaj put nije bilo nikakvih ozljeda, poručili su mu iz policije
Vidi originalni članak

Nogometaši i brzi automobili uvijek su se vezali jedno uz drugo, ali isto tako je to sve rezultiralo prometnim nesrećama uzrokovane velikom brzinom i neopreznošću. To je iskusio nogometaš Osasune Ruben Garcia (26) koji je uživao u 'điru' gradom u svom Porscheu, a onda se 'skucao' u rasvjetni stup.

Nesreća se dogodila u četvrtak u večernjim satima kada je Garcia jurcao s automobilom po ulicama Pamplone i izgubio koncentraciju, nakon čega se zabio u rasvjetni stup.

Policijska postaja Pamplone objavila je na Twitteru Garcijin Porsche koji izgleda neprepoznatljivo, a ovu nesreću iskoristili su kako bi poručili građanima da ubuduće ne voze brzo. Inače, Garcia je razbijeni Porsche platio oko 300.000 eura, pišu španjolski mediji.

- Ceste u našem gradu ne služe za utrke i provjeravanje brzine. Ako brzo vozite, onda završite  kao ovaj čovjek u četvrtak. Ovaj put nije bilo nikakvih ozljeda, ali moramo ubuduće izbjegavati ovakve stvari. Automobili služe za prijevoz, a ne za zabavu - poručili su iz policije. 

Garcia je, na svu sreću, prošao bez ozljeda, a policajci su ga odmah nakon nesreće testirali na alkohol i opojna sredstva, na što je bio negativan. 

Njegova Osasuna igra u nedjelju protiv Valencije, a Ruben Garcia, koji igra u vezi, bi trebao započeti od prve minute. 

U budućnosti će morati pažljivije voziti jer ovaj put je imao jako puno sreće i prošao je bez ozljeda.  A što se tiče Porschea, lako za njega. Kupit će Ruben novi...

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kiefer 25.10.2019.

    Koliko je to u Kunama?

  • filipcheek 25.10.2019.

    Neki nebitan igrac i da ima toliko para..nogomet je otiso u k...

  • banalni kanjon 25.10.2019.

    Uvr glave je izgubio cca 10 posto vrijednosti.Alkohol nula,droge-nula i Osiguranje će to fino pokrit.eto novog.A ovaj će najvjerovatnije nakon licitacije završit u Posušju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare