To je to što me zanima!

Španjolci: Modrić napušta Real. Dobit će 120 mil. eura godišnje!

Govorilo se o tome da bi mogao otići put Saudijske Arabije, a bivši ga suigrači tamo očekuju raširenih ruku. Navodno bi trebao zarađivati 120 milijuna eura po sezoni, odnosno 360 milijuna za tri godine
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) provodi zadnje mjesece u dresu Real Madrida, piše španjolski Sport. Nakon što je ove sezone izgubio startnu poziciju od engleskog čuda Judea Bellinghama (20), a upravo njegov dolazak mogao bi značiti kraj hrvatskog reprezentativnog kapetana među 'kraljevima'.

PROŠAO POKRAJ SVOJE SLIKE Bok, Luka, dobrodošao na svoj teren! Modrić prvi put vježbao na mjestu koje nosi njegovo ime

Govorilo se o tome da bi mogao otići put Saudijske Arabije, a bivši ga suigrači tamo očekuju raširenih ruku. Navodno bi trebao zarađivati 120 milijuna eura po sezoni, odnosno 360 milijuna za tri godine. Nezamisliv novac. Real je tako napustio i Karim Benzema (35) koji je Madrid zamijenio Al-Ittihadom.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić prvi put na svom terenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je započeo samo pet od 17 utakmica ove sezone, a na dvije uopće nije nastupio. Četrnaesti je igrač po odigranim minutama u 15 susreta, a samo su oni ozlijeđeni iza njega. Luka navodno želi novi izazov, ali teško je da će mu Real 'otvoriti vrata' u siječnju što je i potvrdio vrh kluba.

Završit će priču u Madridu na kraju sezone kad mu završava ugovor, a 'kraljevi' će nastaviti s politikom da igračima od preko trideset godina ne daju ugovore duže od godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO: OVAKO SE SLAVILO U RIGI

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ZUKIZUKIZUKI 21.11.2023.

    Samo lud čovjek bi odbio 120M po sezoni

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.11.2023.

    Ostani u najvećem klubu i ruši rekorde. I uči još tu djecu tamo. Bolje kralj u kraljevskom klubu nego cirkusant u Americi i Arabiji.

  • aciviij 20.11.2023.

    Da se za svaki članak s upitnikom u startu mora platiti 500 €, a za one koji su bili čista špekulacija i clickbait, još po 1000 €, svi hrvatski portali bi do sada bankrotirali! Ovaj prvi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare