To je to što me zanima!

Španjolci opet hvale Rakitića: Sad je najjači, ovakvog ga žele svi! Nešto ga je promijenilo...

Ova verzija Rakitića ono je što očekuju i žele navijači i stručni stožer Seville. Zabio je četiri gola, a tek ona raketa kojom je probušio Oblaka... Prošle godine u 50 utakmica zabio je 8 golova, ističe Marca
Vidi originalni članak

Nešto ga je promijenilo. Opet ima ono samopozudanje, ona dodavanja i asistencije koje su ga krasile kroz karijeru.

Tako piše španjolska Marca u tekstu posvećenom Ivanu Rakitiću. Na Staru godinu najpoznatiji španjolski sportski list prilično afirmativno pisao je o bivšem hrvatskom reprezentativcu kojeg su, pak, često znali i kuditi za slabije partije. Međutim, kada se povuče crta, Rakitić je zaslužio plus kraj svog imena.

- Ova verzija Rakitića ono je što očekuju i žele navijači i stručni stožer Seville. Zabio je četiri gola, a tek ona raketa kojom je probušio Oblaka protiv Atletica... Prošle godine u 50 utakmica zabio je 8 golova - ističe Marca.

Ne samo njegovu igru, već i ponašanje...

- Nikada se nije ljutio na trenera Lopeteguija kada bi ga ostavio na klupi pa na teren slao igrače poput DelaneyjaTorresa ili Jordana. Vratio se korijenima, sad je najjači. Igra s mirnoćom pred suparničkim vratima, tehnika mu je i dalje na zavidnoj razini.

S gore spomenutim golom, tj. "raketom" Rakitić je došao do brojke od 56 golova u španjolskom prvenstvu čime je pretekao Alena Peternaca te postao drugi Hrvat s najviše golova u La Ligi. Ispred njega je samo Davor Šuker koji je zabio 114 golova u 239 utakmica u dresovima Real Madrida i Seville. Raketi je za 56 golova trebao 368 utakmica.

NOĆNO KUPANJE S POGLEDOM Rakitić i Raquel pozirali u kadi BEZ ŠMINKE OVOG BOŽIĆA Rakitići pozirali ispred okićenog bora, Raquel igrala na sigurno i kćerima prekrila lica emojima

- Želimo nastaviti uživati, raditi kao i do sada. Imamo puno toga što možemo poboljšati i na pravom smo putu. Trebamo samopouzdanje i nastaviti raditi i uživati. Mi smo sretna momčad i zato smo dobri - kazao je naš majstor. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nottonightjosephine 02.01.2022.

    Rakitic, vjerojatno I pod utjecajem agenta I klub, se prenaglio. Neophodan reprezentacijI i nezamjenljiv, akcije hrvatske reprezentacije strahovito bi porasle njegovim povratkom. Treba uciniti sve da se sto prije vrati i ukljuci u repku.

  • nokia1 02.01.2022.

    Navijam za RM ali po meni mnogo bolji igrac od Modrica, sto je najbitnije ume da postigne gol.

  • Tko sere6 31.12.2021.

    Ivane, vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare