To je to što me zanima!

Španjolci pišu: Modrić će ulaziti s klupe, Ancelotti tempira formu

Ove je sezone u dresu Real Madrida Luka odigrao 22 utakmice u kojima je zabio pet golova te dva puta asistirao. S obzirom na godine, još uvijek može odigrati na vrhunskoj razini
Vidi originalni članak

Nakon što je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, Luka Modrić (37) skuplja minute u dresu 'kraljeva', ali španjolski su ga mediji dočekali 'na nož'. Nekoliko je puta dobivao loše ocjene.

NA METI KRITIKA Real u očajnoj formi: Ancelotti ne želi šopingirati u siječnju, a navijači otpisuju Luku Modrića!?

- Propustit će neke utakmice i više će se rotirati s drugim veznjacima da se vrati u formu. Carlo Ancelotti želi najboljeg Luku Modrića kad će to biti najbitnije - piše AS.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove je sezone u dresu Real Madrida Luka odigrao 22 utakmice u kojima je zabio pet golova te dva puta asistirao. S obzirom na godine, još uvijek može odigrati na vrhunskoj razini, ali treba shvatiti da je Luka sve stariji.

Više je puta naveo da želi završiti karijeru u madridskom klubu, a u zadnjoj je godini ugovora s 'kraljevima'. Govorilo se da će mu isti produžiti na još godinu dana, ali taj se potez još čeka...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • __Ivo__ 17.01.2023.

    pa sto bi im falilo imat Modrica jos 2 godine i da im ko dzoker udje s klupe zadnjih pola sata primjerice? Tako to rade pametni ljudi... Modric ih kosta zanemarivo koliko je kostao prije, vise za njega ne mogu dobiti skoro pa nista, bili bi ludi da ga se odreknu besplatno, a nekom od mladjih veznjaka se ozljeda dogodi u tren oka i onda cijelu sezonu imas problem na toj poziciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare