To je to što me zanima!

Španjolci se natječu oko hvale Luke Modrića: 'On je vječan', 'Otkupio je Real', 'Tko zna, zna'

Hrvatski velemajstor donio je pobjedu Realu protiv Seville, a njegova bomba s ruba šesnaesterca vodeća je tema sportskih dnevnika u Španjolskoj. Izdvojili smo neke naslovnice
Vidi originalni članak

Golčina Luke Modrića (38) u nedjeljnom derbiju za pobjedu Real Madrida nad Sevillom (1-0) glavna je tema većine španjolskih medija. Hrvat je pogurao "kraljevski klub" prema tituli, Real deset kola prije kraja prvenstva ima osam bodova više od Barcelone i devet od Girone, koja ima utakmicu manje.

Marca je na naslovnicu postavila Modrićev udarac s 20-ak metara koji je od stative završio u golu uz naslov "Tko zna, zna" i dodatak: "Modrićev gol bio je otkupiteljski".

Diario As Modrića je opisao jednom riječju: "vječan". "Izazvao je ludilo na Bernabéuu sjajnim golom u 81. minuti, a ušao je sedam minuta ranije", piše spomenuti medij.

Mundo Deportivo iz Barcelone očekivano je dao nešto manji prostor pobjedi Reala, a uz fotografiju Modrića na ramenima suigrača piše: "Modrić je spasio namještaj".

Katalonski Sport na djeliću naslovnice suhoparno izvještava: "Trijumfirali su golom Modrića".

Estadio Deportivo, dnevnik iz Seville, veći je prostor dao pobjedi Betisa nad Athletic Bilbaom (3-1) nakon ispadanja od Dinama u Konferencijskoj ligi, dok Realovu pobjedu opisuju naslovom "Vidjelo se da ovo dolazi".

"Modrićev bič u 80. minuti osudio je Sevillu na Santiago Bernabéuu. Puno je bilo prosvjeda oko Rüdigerove pozicije u zaleđu i što ga četvrti sudac, koji je zbog ozljede morao zamijeniti Diaza de Mera, nije poništio", dodaju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kp 26.02.2024.

    Iduču utakmicu će ga popljuvati paparaci su paparaci svugdje u svijetu isti.Dno dna.

  • DZxxxx 26.02.2024.

    Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena , a kao čovjek poštenjačina poznat po svjedočenjima protiv beaće Mamić u Osijeku gdje su svi zajedno mrdali lovu iz Dinama 

  • bako 26.02.2024.

    Koliko tko plati,tako se pišu članci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare