To je to što me zanima!

Španjolci strahuju od Dinama: 'Svi smo vidjeli što su napravili od Tottenhama, oni su otkriće'

Dinamo je slabiji od Villarreala, ali je u posljednjih nekoliko sezona pokazao da je sjajna natjecateljska ekipa koja je igrala važnu ulogu i u Ligi prvaka, piše španjolski AS
Vidi originalni članak

Kuglice današnjeg ždrijeba Europske lige održanog u 13 sati u Nyonu spojile su u četvrtfinalu zagrebački Dinamo, koji je senzacionalno izbacio Tottenham Josea Mourinha, sa Villarrealom, a bolji iz dvije utakmice će u polufinalu na boljeg iz ogleda Arsenal-Slavia Prag.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je po Transfermarktu  od osam preostalih momčadi Europske lige od Dinama jeftinija tek Slavia, španjolski mediji pozvali su Villarreal na oprez budući da su 'modri' odigrali fenomenalnu utakmicu u Zagrebu i preokrenuli prednost 2-0 Tottenhama iz prve utakmice.

"Dinamo je nakon veličanstvenog preokreta spreman na velike stvari i Villarreal ga mora ozbiljno shvatiti da mu se ne bi dogodilo što i Tottenhamu", piše Mundo Deportivo.

KAKAV JE VILLARREAL? Dinamo čeka 'žuta podmornica': Duplo su vrjedniji od 'modrih', a vodi ih najuspješniji trener EL

Zagrebačka momčad ove je sezone već oborila rekord za najduže neprimljeni gol u nekom europskom natjecanju, ali je pokazao klasu i kada je to najviše trebalo.

"Dinamo je veliko otkriće Europa lige, dobar ždrijeb za Villarreal, ali ne smije ih se podcijeniti. Svi smo vidjeli što su napravili od Tottenhama", osvrnula se na ždrijeb Marca.

KRENULI KOMENTARI Navijači Dinama zasuli stranicu Villarreala: 'Stižu vam Hrvati!'

Dinamo je sada već godinama etablirana europska momčad koja ne pokazuje strah ni pred najvećim klubovima, a ove je godina spremna i za 'korak dalje'.

"Dinamo je slabiji od Villarreala, ali je u posljednjih nekoliko sezona pokazao da je sjajna natjecateljska ekipa koja je igrala važnu ulogu i u Ligi prvaka", piše AS. 

KLADIONICE KAŽU Opet su ih podcijenili: Dinamu najmanje šanse za osvajanje EL!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Space Burek 19.03.2021.

    Koji glup naslov... gdje vidite strah iz ovih izjava? Ja vidim samo postoavnje koje je Dinamo zasluzio. Villareal je spanjolska ekipa koja sigurno nece podcijeniti Dinamo kao bahati englezi. Mislili su da ce lagano proci a ako bude problema Kane ce nesto izmislit a kad ono k. Dinamo odigrao svjetski a Orsic odradio Kaneovu zadacu :)

  • ZrinskiMostar 19.03.2021.

    Vilareal ce biti mačiji kašalj

  • acivij 19.03.2021.

    Nikako ih se ne smije podcijeniti! To bi bilo ubitačno. Treba ih dobro snimiti i dobro paziti! Nemaju neki kvalitet, ali protivnikove greške ne opraštaju. Ekipa, iz koje bi teško pronašao više od dva igrača koji su dovoljno kvalitetni da bi mogli igrati u Salzburgu, je dva puta pobijedila Salzburg i izbacila ga iz kupa.  Igraju u čvrstom bloku i čekaju protivnikovu grešku na njegovoj polovici. Kada se na protivničkoj polovici dočepaju lopte za nekoliko sekundi sa dva ili tri igrača ulaze u šesnaesterac i zabijaju. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare