Obavijesti

Sport

Komentari 35

Navijači Dinama zasuli stranicu Villarreala: 'Stižu vam Hrvati!'

Navijači Dinama zasuli stranicu Villarreala: 'Stižu vam Hrvati!'

Dinamo je srušio momčad Jose Mourinha (3-0) i plasirao se u četvrtfinale Europske lige gdje će igrati protiv španjolskog Villarreala. Na društvenim mrežama Španjolci, ali i Hrvati iskazuju podršku klubovima

Nakon povijesne pobjede protiv Tottenhama (3-0), Dinamo će u četvrtfinalu Europske lige igrati protiv španjolskog Villarreala. 
'Modri' su protiv Španjolaca već igrali, i to prije deset i pol godina u Europskoj ligi. Na domaćem terenu pobijedili su 2-0, dok su na El Madrigalu izgubili 3-0. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca nakon Tottenhama

Pokretanje videa ...

Villareal je na društvenim mrežama objavila svog protivnika nakon čega su se krenuli nizati komentari podrške španjolskom klubu, ali jedva su dočekali i Dinamovi navijači utjerati strah u kosti protivnicima. 

Primjetio je i jedan od Španjolaca da kreće hrvatski rafal napisavši:

"Hrvatski komentari na 3....2....1" , napisao je pratitelj. 

Jedan od vjernih obožavatelja Dinama napisao je: 

"2011. godina 2-0 za Dinamo Zagreb" - stoji u komentari uz emotikon srca, ali je ubrzo navijač VIllareala Dinamovca podsjetio na uzvratnu utakmicu koju su izgubili: 

"3-0 za Villarreal" - napisao je uz emotikon koji se smije. 

Dinamovci su također pohrlili na društvene mreže iskazati podršku 'Modrima': 

"Ajmo Dinamo, sretno!", "Stižu vam Hrvati", napisali su. 

Y nuestro rival en cuartos de final de la #UEL será... ¡El GNK Dinamo Zagreb 🇭🇷! Ida 👉 8 de abril 🏟️ Estadio Maksimir Vuelta 👉 15 de abril 🏟️ Estadio de La Cerámica Sempre Endavant 💪!

Objavljuje Villarreal CFPetak, 19. ožujka 2021.

Prvi četvrtfinalni susreti su na rasporedu 8. travnja, a uzvrati su 15. travnja. U slučaju da Dinamo pobijedi Španjolce, igrat će s pobjednikom utakmice Arsenala i praške Slavije. 

Polufinala se igraju 29. travnja i 6. svibnja, a finale je na rasporedu 26. svibnja u Gdanjsku.