To je to što me zanima!

Španjolski izbornik: Hrvatska bi mogla iznenaditi u Njemačkoj!

Premda "vatreni" još uvijek nisu osigurali plasman na Euro, neki poput izbornika "furije" Luisa de la Fuentea već komentiraju kako bi Hrvatska tamo mogli pomrsiti račune velikanima
Vidi originalni članak

Pred Hrvatskom su još dvije utakmice u kvalifikacijama za Euro. Više nemamo sve u svojim rukama, barem što se tiče direktnog plasmana, no prema "ELO" modelu imamo i dalje ogromnih 87% šanse za odlazak na smotru u Njemačku.

Premda "vatreni" još uvijek nisu osigurali plasman na Euro, neki poput izbornika "furije" Luisa de la Fuentea već komentiraju kako bi Hrvatska tamo mogli pomrsiti račune velikanima. 

BROZOV 31. Pogledajte čestitku 'vatrenih' Marcelu Brozoviću: Znam da bi radije bio u Gorici s ekipom

- Španjolska, Francuska, Engleska, Njemačka, Portugal i Italija su favoriti, ali... Uvijek spominjemo iste, ali također bude i iznenađenja jer ima momčadi koje se dobro natječu. Hrvatska je dosad imala fantastičnu izvedbu na svjetskim prvenstvima. Uvijek ima momčadi koje te mogu iznenaditi.

- Jedanaest dobrih igrača ima svaka reprezentacija. I tu smo prilično izjednačeni. To je stvarnost - dodao je De la Fuente.

Podsjetimo, Hrvatska je u lipnju izgubila od Španjolske u finalu Lige nacija, a Španjolci su nas također izbacili na prošlom Euru, pobijedivši nakon produžetaka 5-3.

IMA ISKUSTVA S DINAMOM Sudio je samo jednu utakmicu reprezentacija, sad će Hrvatskoj u Rigi: Pogledajte kako je brz SRETAN ROĐENDAN, EPIC BROZO! Danas slavi naš najplaćeniji nogometaš: Kralja igara izbacili su iz kluba jer je bio predobar...

"Furija" je svoju ulaznicu za Euro osvojila dva kola prije kraja kvalifikacija zahvaljujući pet bodova prednosti nad trećeplasiranom Norveškom koja ima utakmicu više, dok će Hrvatsku za izravan plasman morati pomaziti sreća.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mr. Spock 17.11.2023.

    još ovaj ciklus smo respektabilni, a onda opet par ciklusa pauze, do stasanja nove generacije. Sjetite se Vranješa, T. i M. Marića, Mornara, Rosse itd, te mučenja protiv Škotske, Estonije, Bugarske, Grčke i sl. Sve to zbog gašenja B ekipi i nemogućnosti da juniori igraju seniorski nogomet, bilo u 3. ili 2. ligi...

  • malamaca. 16.11.2023.

    valjalo bi vratiti rakitića za euro, on i modrić su i sada u veteranskim godinama bolji od 95% veznjaka u ligama petice

  • covidd 16.11.2023.

    Glupane,Hrvatska je među prvih 5 favorita za osvajanje,do kad više ovo podcjenivanje,za mnoge velike Repke i zemlje smo Brazil..

Komentiraj...
Vidi sve komentare