To je to što me zanima!

Španjolski izbornik Vicente del Bosque dobit će novi ugovor

Moja mirovina se približava. Ukoliko će sve biti kao što sam planirao EURO u Francuskoj će biti moje posljednje natjecanje, rekao je izbornik Španjolske
Vidi originalni članak

Premda je izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque (64) najavio kako na koncu Europskog prvenstva u Francuskoj napušta kormilo 'furije', predsjednik Španjolskog saveza Angel Maria Villar ponudit će mu novi ugovor.

Prema vijestima koje stižu iz Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) Villar će pokušati "natjerati" Del Bosquea na nastavak suradnje.

- Moja mirovina se približava. Ukoliko će sve biti kao što sam planirao EURO u Francuskoj će biti moje posljednje natjecanje. Međutim, ja sam čovjek RFEF-a i prije donošenja konačne odluke morat ću razgovarati s vodećim ljudima saveza - kazao je nedavno Del Bosque.

Iskusni španjolski stručnjak, koji je upravo u srijedu proslavio 64. rođendan, vodi španjolsku reprezentaciju od 2008. godine. Pod njegovim vodstvom 'furija' je osvojila svjetski (2010.) i europski naslov (2012.).

Španjolska će na EP-u 2016. godine igrati u skupini D s Hrvatskom, Turskom i Češkom. Ogled 'furije' i 'vatrenih' je na rasporedu 21. lipnja u Bordeauxu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Samo pošteno 24.12.2015.

    U prijevodu dajte mi bogatiji ugovor!

  • 24.12.2015.

    sad će ga čačić poslat u penziju

  • strmi007 24.12.2015.

    Gvardiola ih možda preuzme

Komentiraj...
Vidi sve komentare