To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Modrić je bio lažna devetka. Da, dobro ste pročitali. To je Barci bio bombon

Da, dobro ste pročitali, Modrić je bio lažna devetka. To je napravio kako bi pritisnuo Barcelonu što bliže njezinom golu, ali tako joj je samo dao najslađi bombon, piše Mundo Deportivo
Vidi originalni članak

Ancelottijev 'harakiri', osvanulo je u ponedjeljak na naslovnici španjolskog Asa nakon što je Barcelona na Santiago Bernabeuu svladala Real Madrid u 29. kolu La Lige s 4-0. Bila je to jedna od njihovih najuvjerljivijih pobjeda u 249. španjolskom El Clasicu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Njegov plan s Modrićem u napadu, prelazak na obranu s tri igrača... Taktički je to nered koji je teško objasniti", piše španjolski list. 

Trener Reala Carlo Ancelotti je u nedostatku ozlijeđenog Karima Benzema u špicu stavio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića što se pokazalo kao propali eksperiment koji je završio debaklom. 

"Veliki potop Carla Ancelottija": "Najodgovorniji za katastrofu Reala je njegov trener. Benzemu je mijenjao tako da je to bilo fatalno po Real. Da bi postigao superiornost na centru, ondje je postavio Valverdea, a Modrića poslao da igra lažnu devetku", piše Mundo Deportivo. 

TEŽAK DEBAKL KRALJEVA Navijači Reala bijesni na Carla Ancelottija zbog Modrića: 'Luka u špici? To je najgora ideja ikad'

Kocka s hrvatskim kapetanom očigledno se nije isplatila, a španjolski list piše kako je trener Barcelone održao lekciju talijanskom strategu. Modrić nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji te je prema Sofascoreu bio najslabije ocijenjeni igrač Reala. 

"Da, dobro ste pročitali, Modrić je bio lažna devetka. To je napravio kako bi pritisnuo Barcelonu što bliže njezinom golu, ali tako joj je samo dao najslađi bombon. Zato što ova Barcelona ima rješenje za sve. Rookie Xavi očitao je taktičku lekciju legendi Ancelottiju."

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 22.03.2022.

    Apsolutno nebitno, Real ce na kraju bit prvak sa 15bodova prednosti ispred drugoplasiranog

  • danko1471991 22.03.2022.

    Barcelona je pokazala koliko je zapravo jaca od Reala, steta da nije prije dosao jer sada bi se borili za naslov prvaka... Koeman je samo govorio nakon svake utakmice koje nije pobijedio( a to je bila vecina) da je to maksimum ove ekipe sto je Xavi kao sto vidimo debelo opovrgnuo... Barca opet djeluje mocno i vizualno efektno i veselim se buducnosti s Xavijem...

  • 21.03.2022.

    barca je dosta mlada i brza.kross, modric, casemiro su potroseni igraci.real nije diga kantu od odlaska ronalda i bez igraca kao mbappe tesko ce je uzet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare