To je to što me zanima!

Španjolski Šuker: Canales oduševljava majstorijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš Racinga Sergio Canales igra na stipendijskom ugovoru. To bi uskoro trebala biti prošlost nakon što je majstorijama 'srušio' Sevillu
Vidi originalni članak

Sjurio se lijevom stranom terena i hladnokrvnom preciznošću lobao Sevillinog vratara Palopa u maniri Davora Šukera. Da to nije bila samo slučajnost, Sergio Canales je potvrdio u 38. minuti kad je predriblao golmana i braniča Seville te poentirao za iznenađujuću pobjedu Racinga u gostima. Mladi 18-godišnji vezni nogometaš prometnuo se u najveću zvijezdu kad je treću utakmicu zaredom svom klubu donio pobjedu. Svoj impresivni niz od četiri gola u sedam utakmica, Canales je započeo šestog prosinca kad je s dva pogotka i jednom asistencijom praktički sam svladao Espanyol u Barceloni. Svojim potezima podsjetio je navijače na najbolje trenutke Davor Šukera sa Eura u Engleskoj kad je Osječanin s lakoćom izluđivao Schmecihela i Koepkea.
- Drago mi je zbog golova, ali mi je još draže što su golovi pridonijeli našoj novoj pobjedi – rekao talentirani nogometaš.
Za mladog Canalesa koji je za Racing vezan stipendijskim ugovorom, interesiraju se upravo Sevilla i Real Madrid.
- Sergio je vrlo talentiran igrač, i to za nekoliko pozicija u momčadi. Njegova je budućnost na vodstvu kluba. Bilo bi najbolje i za njega i za Racing da ostane s nama dok u potpunosti ne sazrije, no znam da njegova obitelj ne misli tako – izjavio je trener Racinga Miguel Angel Portugal.
Ukoliko nastavi s odličnim igrama, Canales bi uskoro mogao zamjeniti dres Racinga nekim od najjačih klubova svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • becky_333 12.01.2010.

    jbt sto pise spanjolski suker sto ne pise spanjolski ronaldo nego suker

  • Horned Reaper 12.01.2010.

    vidi se da je neki dobar :)

  • jascx 10.01.2010.

    Šora, šora hladom, Šuker ide hladom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare