To je to što me zanima!

Spartanski trening: Pogledajte kako Werdum trenira za revanš

Fabricio Werdum je uzeo pojas prvaka Cainu Velasquezu prije sedam mjeseci. Revanš se održava 6. veljače, a pobjednik će se boriti sa Stipom Miočićem
Vidi originalni članak

Prvak u teškoj kategoriji UFC-a Fabricio Werdum obećao je revanš Cainu Velasquezu nakon što ga je pobijedio i uzeo mu pojas prvaka. Werdum će pojas braniti 6. veljače u Las Vegasu, a pobjednik meča borit će se s našim Stipom Miočićem za naslov.

Brazilac je Velasqueza pobijedio prije sedam mjeseci, a ima niz od šest pobjeda. Inače vrlo dobar prijatelj s Mirkom Filipovićem, kojem je pomagao i učio ga borbi u parteru, objavio je video priprema za veliki meč. 

- Zadovoljan sam sa svime što mi se događa u životu. Pripremam se naporno za borbu, radim na svim aspektima borbe i svakog dana napredujem te popravljam udarce i jiu jitsu. Šestog veljače ćemo zatresti svijet - rekao je Werdum za brazilske medije, a prenio Fight Site.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • obama terorist 11.01.2016.

    razbit ce ga Cain!!a i stipe..

  • SAINT 11.01.2016.

    novinar pojma nema što je jaki trening , ovo su samo djelovi treninga , ništa naročito, ali kada ne znaš sve ti izgleda spartanski.

  • seboreja 11.01.2016.

    Ovo je sve, osim spartansko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare