To je to što me zanima!

Spektakl: Evo kada će Miočić i Ngannou u veliki revanš UFC-a

Čini se kako je Kamerunac konačno dobio što traži već duže vremena i da će u kavez s Miočićem po drugi put. UFC neko vrijeme radi na ovom velikom okršaju
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Francis Ngannou je zavapio: "Ne borim se uopće, zadnje dvije godine za titulu su se borili samo Stipe Miočić i Daniel Cormier."

POGLEDAJTE VIDEO: Miočićev intervju za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ako je vjerovati jednom od najupućenijih novinara iza kulisa UFC-a, Miočić i gorostasni Kamerunac dobili su konkretan datum svojeg mitskog revanša.

NESTRPLJIVI KAMERUNAC Ngannou: Zašto Stipe određuje stvari? Pa ja ću skoro od silnog čekanja zaboraviti kako se bori

Ariel Helwani, inače novinar ESPN-a, izvijestio je na Twitteru kako bi prvak teške kategorije UFC-a i njegov nekadašnji izazivač trebali predvoditi sjajan event 27. ožujka!

I čini se kako je Kamerunac konačno dobio što traži već duže vremena i da će u kavez s Miočićem po drugi put. UFC neko vrijeme radi na ovom velikom okršaju, no prvenstveno je Miočić tražio vremena za odmor i rekuperaciju nakon trećeg okršaja s Cormierom.

Od trilogije s DC-em ostatak divizije je na čekanju pa će Ngannouov drugi pokušaj osvajanja titule izazvati veliki interes.

Prema Helwaniju, teškaški dvojac trebao bi predvoditi priredbu u ožujku, drugu PPV tog mjeseca, na istom događaju na kojem bi Alexander Volkanovski trebao braniti titulu u pero kategoriji protiv Briana Ortege. Riječ je o još jednom megaokršaju pa ukoliko dođe do dogovora i realizacije, elitnu MMA promociju čeka pun pogodak.

Stipe Miočić izdominirao je Ngannoua u siječnju 2018. godine te Kameruncu nanio prvi poraz u karijeri. Bila je to školska izvedba hrvanja u kojoj je Ngannou pokazao puno nedostataka u klinču, a pogotovo u parteru.

Od tada je znatno napredovao i premda je, po navici, veliku većinu protivnika riješio u stojci, sam tvrdi da dosegao novu razinu hrvanja. Ipak, pitanje je koliko je mogao napredovati spram Miočića te može li izbjeći istu sudbinu kao u prvom okršaju.

Prema saznanjima američkih medija, pobjednik borbe trebao bi u kavez s Jonom Jonesom, koji je napustio titulu u poluteškoj kategoriji i karijeru odlučio nastaviti u teškoj. Baš neki dan objavio je trenutnu kilažu - 113 kilograma čistih mišića.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lajh1985 17.01.2021.

    vec ako moram uzimat strane drzaljane pod hrvate onda bi si rade djokovica prisvojio

  • jeep frik 16.01.2021.

    Ajd konačno da nokautira krampa od Ngannoua.

  • Netko od ljudi 16.01.2021.

    Kako god...on je ispisao povijest u UFC...Stioe drzi se navijamo za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare