To je to što me zanima!

Spektakl finala Armagedona! Večer prekida u 1. rundi: Sinani, Šehić, Babić i Sivonjić su prvaci

Mladi borci pružili su pravi vatromet i četiri finala Armagedon lige ispunila su sva očekivanja. FNC je iznjedrio nove prvake amaterskog turnira, a četiri finala možete besplatno pogledati na 24sata
Vidi originalni članak

Nakon četiri sjajne završnice FNC Armagedona 3 dobili smo četiri nova prvaka amaterskog turnira!

To su Demahmet Sinani u pero, Teufik Šehić u lakoj, Ognjen Babić u velter te David Sivonjić u srednjoj kategoriji.

POGLEDAJTE FINALA ARMAGEDONA:

U prvom finalu večeri već smo u prvoj rundi vidjeli završetak. Armagedon ligu u pero kategoriji osvojio je Demahmet Sinani, koji je sjajnom giljotinom završio Filipa Lokasa.

Lokas je prije prekida fantastično uhvatio armbar i Sinani je bio na korak do toga da meč preda, no čudesno se obranio pa još boljom kontrom giljotinom ugušio suparnika.

I u finalu lake kategorije dogodio se prekid u prvoj rundi. Teufik Šehić upao je u finale samo sedam dana prije borbe pošto je Abrahamu Salimonu Areu suparnik otkazao zbog ozljede. Slijedom svega, borba se održala u catchweightu do 75kg.

Šehić je prikazao sjajan BJJ te od početka dao naslutiti što planira činiti. Od samog starta je išao na hrvanje, a u naumu je uspio. U jednom trenutku odlično je uhvatio popularnog Abija za nogu pa posao završio heel hookom.

Od trenera je po završetku dobio i viši, smeđi pojas kao nagradu.

Dečki su večeras bili inspirirani pa je i treća borba, finale u velter kategoriji, pružilo završetak u prvoj rundi.

Kao i u prethodne dvije borbe, i treća je završila submissionom. Ognjen Babić je na otvaranju prve runde srušio Luku Vargovića te nakon otprilike minutu i pol držanja gornje pozicije fantastično izvukao kimuru.

Srpski borac je tako odličnom predstavom i polugom osvojio Armagedon ligu u velteru pa je i on od trenera dobio smeđi pojas za nagradu.

Posljednje finale pružilo je pravi vatromet u tri runde. Obilje preokreta, sjajnih poteza i skoro pa prekida na koncu je uzeo David Sivonjić, koji je osvojio titulu prvaka u srednjoj kategoriji amaterskog turnira pobijedivši Selvera Mahmića jednoglasnom odlukom sudaca poslije tri runda rata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.11.2022.

    Spektakl 🤣🤣 Mogli ste malo skromnije .

  • Kriminalac Hdz 05.11.2022.

    Dražen Forgač je Dana White za sirotinju.

  • ne kupujte 24 sata plus ne daju wolt kredite 05.11.2022.

    finalna borba,lik s trbuhom do poda izdahnuo a nije ni usao u kavez...bolje da otkazu nego da gledamo tu sramotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare