To je to što me zanima!

Čudesni Salah s dva gola odveo Liverpool na prag finala LP-a!

Liverpool je dobio Romu 5-2 na Anfieldu u prvom susretu polufinala Lige prvaka! Imali su 'redsi' 5-0, Salah je zabio dva, za dva je asistirao, a onda ga je Klopp izvadio i Roma je na brzaka zabila dva gola
Vidi originalni članak

Podigao je ruke kao da se ispričava. Svi su oko njega skakali, on je bio miran. Mohamed Salah srušio je Romu, pokazao da je igračina, ali i ljudina i pol...

Nije htio slaviti niti jedan gol Romi, svom bivšem klubu iz kojeg je lani prešao u Liverpool.

VIDEO Igračina, ali i ljudina: Zabio je dva, ali niti jedan nije slavio...

- Mohamed Salah? Ne brinite, imamo taktiku za njega. Dobro ga poznajemo. Uostalom, Talijani su majstori obrane - rekao je Kevin Strootman uoči utakmice.

Salah je u sat vremena bivšem klubu zabio dva gola, za dva je asistirao i ta Strootmanova izjava automatski je postala vic. Kao što je vic i naziv hotela koji je Roma izabrala u Liverpoolu. Pa gdje ćeš u ‘Titanic’ hotel?

Potonuli su Rimljani baš kao i  slavni brod 1912. godine, a santa leda bio je nevjerojatni Egipćanin, zaslužan za prva četiri gola, dva je zabio u prvom dijelu, za dva asistirao u drugom Maneu i Firminu.

Samo kod petog gola Firmina nije sudjelovao. Kakva predstava Salaha. Ove sezone zabio je 42 gola, u Ligi prvaka 10, nitko u povijesti Liverpoola nije zabio više u jednoj sezoni u Europi.  

Klopp ga je izvadio, činilo se da je sve gotovo, a onda su Džeko i Perotti u četiri minute (81. i 85.) vratili Romu u život.

Zabio je Džeko lijep gol nakon što je obrana Liverpoola zaspala, a Perotti je realizirao penal nakon što je lopta u ruku pogodila Milnera. I to sve u četiri minute. Ovakva utakmica zaslužila je ludu završnicu, a zaslužuje i ludi uzvrat.

Rimljanima treba 3-0 kod kuće. Zvuči poznato?

Pitajte ove iz Barcelone... 

Idi na 24sata

Komentari 338

  • Maleni_Homer 26.04.2018.

    Ovaj Lovren je ko krava koja da 100 litara mlijeka i onda papkom razlije kantu

  • Mato Treger 25.04.2018.

    Liverpool nema široku klupu i to je najveći problem...............

  • Mato Treger 25.04.2018.

    Čudesni Firmino dva gola i dvije asistencije................i tako je mogao biti naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare