To je to što me zanima!

Dinamo u užarenoj atmosferi Poljuda obranio naslov prvaka!

Četiri kola prije kraja prvenstva, Dinamo je matematički potvrdio novi naslov hrvatskog prvaka, 24. u svojoj povijesti. 'Plavima' je trebao samo bod do kojeg su i došli pred više od 30 tisuća splitskih navijača
Vidi originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom odigravši 0-0 na Poljudu s Hajdukom u susretu 32. kola HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Remijem na Poljudu Dinamo je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na drugi Hajduk četiri kola prije kraja, a kako je zagrebački sastav bolji u međusobnom omjeru ove sezone jasno je kako je postao nedostižan za Splićane čak i u slučaju da do kraja sezone ne osvoji niti bod, a Hajduk uzme svih 12.

Dva najbolja hrvatska nogometna sastava su na punom Poljudu odigrala siromašnu utakmicu praktički bez ijedne ozbiljnije prilike za pogodak.

Najveće uzbuđenje dogodilo se u 23. minuti kada je Melnjak oteo loptu Špikiću na 30-ak metara od vrata Dinama i zatim odlično proigrao Mlakara koji se nalazio na vrhu kaznenog prostora. Slovenac je potom odličnim udarcem svladao Livakovića no slavlje domaćih igrača i navijača bilo je uzaludno jer je pregledom snimke ustanovljeno kako je Mlakar bio u zaleđu.

Dinamo je tako sa 71 bodom osigurao naslov prvaka, a Hajduk je sa 59 bodova siguran na drugom mjestu s obzirom da ima 14 bodova više od trećeg Osijeka, odnosno 15 od četvrte Rijeke koja je odigrala susret manje. (Hina)

VIDEO PONIŠTENOG GOLA MLAKARA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 358

  • 01.05.2023.

    ajduk moze biti prvak samo i isključivo samo,ako se dinamo kao klub ugasi. S obzirom da se to neće desiti neće se desiti niti da ce hajduk biti prvak. Uskoro u splitu mogu slaviti gotovo dva desetljeca kako su zadnji put bili prvi. Strašno.

  • milky 01.05.2023.

    Odavno ni Dinamo ni Hajduk nisu neka sila, igraju uzasno i iedni i drugi, dinamo je bolji od hajduka i to je to, nista pisebno, a ni jucerasnja utakmica katastrofa s obe strane

  • Bomba-rder 01.05.2023.

    Eto hajduk je trebao obraniti naslov???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare