Obavijesti

Sport

Komentari 358

Dinamo u užarenoj atmosferi Poljuda obranio naslov prvaka!

Dinamo u užarenoj atmosferi Poljuda obranio naslov prvaka!
8

Četiri kola prije kraja prvenstva, Dinamo je matematički potvrdio novi naslov hrvatskog prvaka, 24. u svojoj povijesti. 'Plavima' je trebao samo bod do kojeg su i došli pred više od 30 tisuća splitskih navijača

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom odigravši 0-0 na Poljudu s Hajdukom u susretu 32. kola HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači u Splitu 01:42

Remijem na Poljudu Dinamo je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na drugi Hajduk četiri kola prije kraja, a kako je zagrebački sastav bolji u međusobnom omjeru ove sezone jasno je kako je postao nedostižan za Splićane čak i u slučaju da do kraja sezone ne osvoji niti bod, a Hajduk uzme svih 12.

Dva najbolja hrvatska nogometna sastava su na punom Poljudu odigrala siromašnu utakmicu praktički bez ijedne ozbiljnije prilike za pogodak.

Najveće uzbuđenje dogodilo se u 23. minuti kada je Melnjak oteo loptu Špikiću na 30-ak metara od vrata Dinama i zatim odlično proigrao Mlakara koji se nalazio na vrhu kaznenog prostora. Slovenac je potom odličnim udarcem svladao Livakovića no slavlje domaćih igrača i navijača bilo je uzaludno jer je pregledom snimke ustanovljeno kako je Mlakar bio u zaleđu.

Dinamo je tako sa 71 bodom osigurao naslov prvaka, a Hajduk je sa 59 bodova siguran na drugom mjestu s obzirom da ima 14 bodova više od trećeg Osijeka, odnosno 15 od četvrte Rijeke koja je odigrala susret manje. (Hina)

VIDEO PONIŠTENOG GOLA MLAKARA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 32. kolo 18:00 , Stadion Poljud, Split
Hajduk
0 : 0
Dinamo
Sortiranje događaja

KRAJ!

Dinamo je pred rasprodanim Poljudom uzeo bod koji mu je trebao i obranio naslov prvaka Hrvatske! Zagrepčani su matematički osigurali 24. naslov prvaka u svojoj povijesti.

90+4'

Hajduk pritišće, pokušava dugim loptama, ali ne uspijeva pronaći put do Dinamove mreže. Zagrepčani se odlično brane i teško je pronaći prostora.

Igrat će se najmanje pet minuta sučeva dodatka.

88'

Vremena je sve manje, Hajduk je bacio sve karte u napad dok se Dinamo posvetio obrani. Zagrepčanima se ne žuri, i bod im je dovoljan za obranu naslova hrvatskog prvaka.

81'

Baturina je uz salve zvižduka navijača na Poljudu izašao iz igre, a zamijenio ga je Bulat.

Komentari 358