To je to što me zanima!

Spektakl na tribinama u najavi: Boysi se vratili, stiže 'bili vlak'

U Splitu vlada euforija jer Hajduk je u zadnja dva kola utrpao deset komada Slaven Belupu i Cibaliji na Poljudu. U Zagrebu je skroz suprotna situacija, a derbi će se voditi i na tribinama Maksimira
Vidi originalni članak

Utakmica Lige prvaka prethodnog utorka između Dinama i Juventusa na Maksimiru označila je i službeno povratak Bad Bluse Boysa poslije šest godina na tribine zagrebačkog stadiona.

Povratak Boysa

Prvi je znak povratka točnije bila 'generalna proba', koja je došla nenajavljeno, kada je petstotinjak Bad Blue Boysa došlo u Kranjčevićevu na utakmicu Lokomotiva - Dinamo. Bodrili su svoju momčad svih 90 minuta.

Protiv talijanskog prvaka ulaznice za sjever dolje bile su posve rasprodane i lijepo je bilo vidjeti Bad Blue Boyse 'doma'. Svih 90 minuta navijali su za 'modre' unatoč jednosmjernoj utakmici te poražavajućem rezultatu u konačnici.

-  Navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da će od utakmice s Juventusom, 27. rujna ponovno organizirano pratiti utakmice našeg kluba sa sjeverne tribine! Odluka je donesena u dogovoru sa svim aktivnim grupama i podružnicama i odnosi se na sve utakmice Dinama u svim natjecanjima - pisalo je u priopćenju Boysa.

Splićane trese euforija

U Splitu vlada euforija jer Hajduk je u zadnja dva kola utrpao deset komada Slaven Belupu i Cibaliji na Poljudu. Za prvacima zaostaju trenutno dva boda, prvacima koji po ničemu ne briljiraju na zelenim borilištima. Stoga, velika pozitiva je sasvim logična i na Maksimiru se najavljuje preko 2000 tisuća gostujućih navijača.

Torcida je organizirala 'Bili vlak' koji će u nedjelju ujutro krenuti put Zagreba.

- Interes je veliki. Očekujemo kako će vlak vrlo brzo biti popunjen. Ide nekih osam vagona jer stvar je tehničke prirode zbog lokomotive koja može toliko povući tako da je to najidealniji omjer, jedna lokomotiva – osam vagona. Ljudi su puni optimizma, a gore očekuju pobjedu. Vjerujemo da je Hajduk favorit nakon dugog niza godina u Maksimiru. Sad je samo na igračima da istrče i da konačno donesu jednu pobjedu s Maksimira, a ko zna, možda i titulu - rekao je glasnogovornik Torcide Damir Gruić za radiodalmacija.hr

Najveći hrvatski derbi tako se vraća na velika vrata, kako na terenu, tako i na tribinama. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17 sati na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • kozaribok 02.10.2016.

    Iskreno Dinamo nikad nije bio lošiji zadnjih 10 godina,to je činjenica,ali mislim da niti Hajduk nije za više od trećeg mjesta u HNLu i ove godine.

  • Mozilla 02.10.2016.

    Kao Hajdukovcu nije mi jasno čemu se diže tolika euforija, Dinamo je ovdje apsolutni favorit, pregaženi su na Poljudu 4:0 a na Maksimiru nisu dugi niz godina pobjedili. A i pravi se toliki spektakl što se Boysi vratili na utakmice kao da oni stvaraju neviđenu atmosferu na stadionu. Protiv Juventusa su bili totalno neprimjetni kao i Dinamo. Daleko je to od prijašnih navijača i navijanja na Maksimiru. Rekoh Hajduk koliko god u formi bio kad igra protiv Dinama redovito se u*ere u gaće i bude poražen, pa ćak i da cijelu utakmicu vode u sudačkoj nadoknadi su sposobni izgubiti. Tako da niti je ovo neka famozna super utakmica, niti će nešto u prvenstvu odlučiti. Daj Bože da Hajduk dobije al ja im dajem jako male šanse.

  • gregor crna ovca 02.10.2016.

    Ja bi samo da nadodam jedno veliko hvala hrtu sto nam je opet " omogucio" prijenos na hrtu2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare