To je to što me zanima!

Splićani su se otrovali hranom, ABA liga odbila odgodu ogleda

Za sada su od igrača u pitanju Subotić, Mimica, Krušlin, Kraljević, Sobin i Vujčić. Tražili smo odgodu, ali vodstvo lige je odbilo, rekao je trener Splita Mladen Erjavec
Vidi originalni članak

Dvije uzastopne gostujuće pobjede, protiv Cedevite i Osječkog sokola, košarkaši Splita skupo su platili. Šestorica igrača i dio stručnog stožera otrovalo se nepoznatom namirnicom i umjesto na treninzima, vrijeme provode u krevetima.

- Za sada su od igrača u pitanju Subotić, Mimica, Krušlin, Kraljević, Sobin i Vujčić, no ne znamo što nosi sutra, hoće li se simptomi pojaviti kod još nekoga. Nisam stručnjak, rečeno mi je kako je u pitanju trovanje hranom, nekakva crijevna viroza, a simptomi su povraćanje, proljev i dehidracija - kazao je trener žutih Mladen Erjavec, koji ni sam ne zna na koga može računati za subotnji ogled s vodećom momčadi ABA lige Igokeom.

- Tražili smo odgodu, ali nam vodstvo lige nije izašlo u susret. Sada mi ne preostaje ništa drugo nego da odem do crkve i pomolim se Bogu. Od treninga i onako nema ništa, a ako se neki od igrača i oporave u ovih par dana do utakmice, pitanje je u kakvom će stanju biti i koliko će kvalitetno moći odigrati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Georg_1 10.01.2013.

    Dali su odgovorni u ABA ligi razmišljali o zdravlju igrača ili samo o tome kako da napune svoje džepove i protežiraju svoje klubove.Dali bi Hrvatski klubovi trebali igrati u takovoj bešćutnoj ligi.Mislim da liga bez hrvatskih klubova nebi bilo ono što je danas i to treba dati na znanje rukovodstvu lige.Neznam dali je u tom rukovodstvu i nekadašnji funkcioner Splita ,mislim da je nekada bio,čak i jedan od osnivača lige,ali nisam siguran.Ako jeste i danas trebao bi zbog respekta kluba ( najbolji evropski klub 20 stoljeća) napustiti to bešćutno i nepošteno društvo.Usput rečeno igrači Splita nisu povređeni pa nemogu igrati,što je sastavni dio sporta,već otrovani što baš i nije uobičajeno, normalno i sastavni dio sporta.

  • Legenda17 09.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lizzmaister 09.01.2013.

    jos jedan dokaz da je to liga od jacih.. znaci prvenstveno partizana

Komentiraj...
Vidi sve komentare