To je to što me zanima!

Split izgubio od najlošije ekipe ABA lige. Teško će u doigravanje

Splićani će u posljednjem, 26. kolu igrati protiv Crvene zvezde u gostima. Zvezda je na drugom mjestu ABA lige s 19 pobjeda i tri poraza, a Splitu nije garantirano mjesto u doigravanju i ako dobiju beogradsku momčad
Vidi originalni članak

Košarkaši Splita u dvoboju su pretposljednjeg, 25. kola regionane ABA lige izgubili na svom terenu od posljednjeg MZT-a iz Skoplja sa 74-77 (24-20, 7-19, 24-20, 19-18).

Splićani su odigrali vrlo dekoncentrirano protiv momčadi kojoj je samo pobjeda osiguravala produžetak nade u izbjegavanje posljednjeg mjesta i ispadanje u drugu ligu te za takav pristup kažnjeni porazom. Ovu je utakmicu Split trebao pobijediti da zadrži dobre šanse za plasman u doigravanje.

ABA LIGA Cibona izgubila kod Igokee A NIJE U REPREZENTACIJI... Rudan igrač mjeseca, ali Luka Božić ušao u povijest ABA lige!

To je sad, ipak, malo vjerojatno. I prije ovog kola ovisili su o rezultatima Igokee i SC Derbyja, ali još uvijek drže sedmo mjesto koje vodi u doigravanje. U posljednjem 26. kolu Split gostuje kod Crvene zvezde, koja je na omjeru 19-3 i na drugom mjestu ABA lige.

Shorter briljirao

Shannon Shorter je s 22 koša i po devet skokova i asistencija bio najefikasniji kod Splita, dok su blizanci Stojanovski, Vojdan sa 16 i Damjan sa 13 poena predvodili MZT.

Split je ovim porazom pao na omjer pobjeda i poraza 10-15, dok je MZT stigao na omjer 6-19, a pretposljednji Borac iz Čačka, koji će u subotu igrati protiv Crvene zvezde, je na 6-18.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare