To je to što me zanima!

Split odnio bodove iz Zagreba, Boban isključen u 10. minuti...

Split je slavio u Kranjčevićevoj ulici 2-1 u prvoj utakmici 25. kola. Zagreb je od 10. minute bio s igračem manje nakon kontroverznog isključenja Gabrijela Bobana...
Vidi originalni članak

Zagreb i Split otvorili su 25. kolo HNL-a. Splitovci su pobijedili 2-1 uz kontroverzno isključenje Zagrebovog Gabrijela Bobana već u 10. minuti utakmice. Split je s ova tri boda došao petoplasiranom Zagrebu na samo bod zaostatka. Mršić i Bagarić zabili su za goste, Kolinger za domaće.

Teatralni pad Barbarića i crveni karton za Bobana

Danijel Zagorac u 8. minuti izlazi s gola i ruši Brunu Bobana. Mario Zebec nije pokazao ništa, iako se iz prve to činilo kao čisti prekršaj za Zagreb. Bruno Boban ostao je ležati, a njegov brat Gabrijel naslonio je glavu na braniča Splita Tomislava Barbarića, koji se uključio u raspravu igrača oko centra terena.

 Barbarić pada kao da ga je pokosio vlak. Sudac  Mario Zebec pokazao je Gabrijelu Bobanu izravni crveni karton. Zagreb je od 10. minute igrao s igračem manje...

Mršićeva golčina i Kolinger za izjednačenje

Antonio Mršić zabio je za vodstvo gostiju u 17. minuti. Opalio je Splitov igrač s 20-ak metara lijevom nogom, lopta se od stative odbila u mrežu za vodstvo gostiju. Zagreb je izjednačio u 25. minuti utakmice. Najbolje se u šesnaestercu Splita snašao Denis Kolinger i zabio za izjednačenje samo osam minuta nakon Mršićevog gola za Split. 

Split je ponovno poveo u drugom poluvremenu. Dalibor Bagarić pola sata prije kraja utakmice zabio je iz lijepe akcije gostiju. Bagarić je iz blizine zabio pod prečku za 2-1 Splita. Zagreb se mučio s igračem manje, Split je pritiskao i lako održao prednost.

Zagrebu je ovo treći poraz u nizu i druga utakmica zaredom u kojoj je teško oštećen. U utakmici protiv Dinama poništen mu je regularan gol. 

U subotu Hajduk dočekuje Dinamo od 15 sati, Slaven igra protiv Lokomotive u Koprivnici (17:00). Istra protiv Osijeka igra u nedjelju u 15 sati, a Rijeka dva sata kasnije dočekuje Zadar na Kantridi.

HNL, 25. kolo:

  • Zagreb - Split 1-2 (Kolinger 25 / Mršić 17, Bagarić 58)
Idi na 24sata

Komentari 49

  • maracmarac 14.03.2015.

    o vratio se zvone boban..iako ima 42 godine ima sta pokazat jos u hnl-u

  • Belica 14.03.2015.

    Split je previše uložio, a izgleda da su žužuli shvatili kako mogu konačno početi pobjeđivati u HNL-u pa podmazali gdje treba i eto ih!

  • miris kusa 13.03.2015.

    niti jedna utakmica u prve cetiri lige kod nas nd moze proci bez sudackih gresaka kohe utjecaju na rezultat, slucaja nema........fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare