To je to što me zanima!

Splitovci uz mikrofon: Fuček naj pjevač, Obilinović šoumen

Fuček definitivno ima najbolje glasovne sposobnosti, da se ne bavi nogometom mogao bi biti pjevač, rekao je skladatelj Roguljić. Pjevali su i Obilinović i Belle
Vidi originalni članak

Nogometaši RNK Splita u pauzi između utakmicama momčadski duh grade 'team buildingom', a dva takva održali su u jednoj splitskoj konobi u kojoj su održali svoju verziju karaoka.

No bez tekstova i karaoke matrice, već uz gitaru skladatelja i izvođača Splitove rođendanske pjesme 'Ajmo, Splite, ale' Vedrana Roguljića. Mikrofona su se primili trojica Splitovaca - Josip Fuček, Romano Obilinović i Henri Belle, a svaki je imao ponuditi nešto svoje.

- Mogu reći da Josip Fuček definitivno ima najbolje glasovne sposobnosti, da se ne bavi nogometom mogao bi biti pjevač. Belle je isto pjevao nekakvu afričku pjesmu, ima pravi crnački glas, nitko ga nije razumio, ali dobro je zvučalo. Ja sam ga uspio donekle pratiti, a i da nisam nitko vjerojatno to ne bi shvatio. Što se tiče zabavljačkog dijela, nije teško pogoditi tko je tu najjači. Romano Obilinović je bez premca - rekao je Roguljić za Dalmacija News.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mučkođubre2 13.03.2013.

    ako im već nogomet neide od ruke, onda nek im barem neke druge stvari leže...

  • WOMANIZER 13.03.2013.

    super, bravo!

  • pr1nce 13.03.2013.

    haha, kako je samo "skinuo" joksimovica:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare