To je to što me zanima!

Splitovci žele korak dalje: Ako nas posluži ždrijeb, tko zna...

Nogometaši Splita u srijedu igraju utakmicu u Kupu protiv Segeste. Njihov trener Tonći Bašić najavio je da u Kupu žele napraviti iskorak i otići barem do polufinala...
Vidi originalni članak

Nogometaše Splita u srijedu očekuje utakmica u Kupu s trećeligašem renomiranog imena. Segestu ljubitelji nogometa pamte iz nekih boljih vremena. Tako i trener Splita Tonći Bašić.

- Sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje, odmarat ćemo neke igrače, ali Kup je natjecanje u kojem želimo napraviti iskorak - rekao je Bašić i dodao:

- Nema razloga ne pokušati otići i do kraja jer se i kroz Kup može u Europu.

Trener Splita vjeruje kako mu je postojeći igrački kadar dovoljan da igra na dva fronta.

- Cilj kluba je minimalno treće mjesto u prvenstvu i plasman u polufinale ili finale Kupa u zavisnosti od ždrijeba. Sve ispod toga bio bi neuspjeh, a sve više od toga dobrodošao korak naprijed. Sigurno da ćemo dati sve od sebe, ni ritam natjecanja nije prenaporan tako da vjerujem u svoje momke, kako u njihovu želju i spremnost, tako i u njihovu kvalitetu - zaključio je Bašić koji će protiv Segeste dati priliku mlađim igračima poput Tešije, Galovića te golmana Zagorca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SpužvaBob 20.09.2011.

    Ovaj se više plaši Segeste nego Dinama ili Hajduka ...

  • CRO_Fucker 20.09.2011.

    splitovci?? hahahahaha

  • Dr.VK 20.09.2011.

    ispred njih bi mogao biti USKOK kad bi bilo volje. Kad im vidim samo ime sponzora na dresu odmah mi ne bude dobro. Svaka čast Splitu ali da smo normalna država i dalje bi bili u 3.4.ili kojoj ste već ligi bili a ne se ovako kur...i kako ste uspješni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare