To je to što me zanima!

Splitske odbojkašice igrale slušajući Zvezdinu himnu

Odbojkašice Splita igrale su srednjoeuropsku ligu u Sloveniji protiv Calcita iz Kamnika. Sa razglasa prije utakmice puštali su im himnu Crvene Zvezde
Vidi originalni članak

Uoči 4. kola srednjoeuropske MEL lige između odbojkašica domaćeg Calcita iz Kamnika i gošći iz Splita, s razglasa je puštena navijačka himna beogradske Crvene zvezde!?
¨Svi znaju gde je Topčidersko brdo...¨ grmilo je iz zvučnika, a splitske su se odbojkašice pogledavale u čudu.
- Da smo igrali u Srbiji nitko ne bi ni obratio pažnju, ali kakve veze Calcit i Slovenija imaju sa Zvezdom i Srbijom – pitao se predsjednik Splita 1700, umirovljeni pukovnik HV-a Mirko Klarić.
- Bili smo ljuti i razočarani i taj potez ne možemo tumačiti drugačije nego prizemnu provokaciju. Upozorili smo na to i ljude na zapisničkom stolu, no oni su nemoćno slijegali ramenima. Uputiti ćemo i službeni prosvjed u sjedište lige jer je takvo ponašanje nedopustivo - rekao je Klarić.
Inače, Srednjeeuropska MEL ligu igraju odbojkašice iz Češke, Slovačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske, a Splićanke su nakon tri uvodne pobjede u Kamniku doživjele prvi poraz.
- Ne bih želio da netko shvati kako se žalimo ili tražimo opravdanje za poraz, jer Kamničanke su bile bolje i zasluženo pobijedile. No ono što je napravilo vodstvo njihova kluba je nedopustivo i nema nikakve veze sa sportom. Pogotovo ne u današnje vrijeme kada državna vodstva Slovenije i Hrvatske ulažu velike napore kako bi izgladiti nesporazume koji opterećuju odnose između dvije države – zaključio je Klarić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • boys 02.11.2009.

    neželim vam ništa više od toga što ste mojem bratu napravili samo da se vašim sestrama i brači isto to dogodi...

  • boys 02.11.2009.

    mnogo ste jaki nema šta ko i 95 kad vas je nešto zadesilo vi znate najbolje što je to a sad komplekse i vašu sramoto liječimo na ženama jer su slabije a drukčije i neznate...

  • JAX 02.11.2009.

    sad kuzim zasto ih zovu alpskim srbima

Komentiraj...
Vidi sve komentare