To je to što me zanima!

Sporazumni raskid ugovora: Trebotić više nije u Hajduku

Mladi veznjak napustio je Hajduk nakon što ga je Mišo Krstičević izbacio iz prve momčadi. Uoči uzvrata protiv Skonta požalio se zbog male minutaže u klubu
Vidi originalni članak

Od utorka poslijepodne 22-godišnji veznjak Dinko Trebotić više nije član Hajduka. Mladi igrač sporazumno je raskinuo ugovor sa sada već bivšim klubom u kojem je proveo protekle četiri godine.

U novoj sezoni odigrao je dvije utakmice, protiv Skonta na Poljudu i protiv Istre odigravši drugo poluvrijeme. Upravo ga je u drugoj utakmici njegov prigovor treneru Mišu Krstičeviću zbog male minutaže koštao izbacivanjem iz momčadi.

Trebotić je već doživio istu situaciju kad je prošle jeseni kod Krasimira Balakova tražio objašnjenje zbog male minutaže zbog čega je bio izbačen iz momčadi te je otišao na polusezonsku posudbu u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ŽeljkoPlavša 22.08.2012.

    Šošooooooo sredi transfer u Dinamooooooo.

  • SpužvaBob 22.08.2012.

    samo prezime mu to kaže: trebo-otić i oša

  • ST 1911 H 22.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare