To je to što me zanima!

Sportska nedjelja: Gdje gledati El Clasico, Le Classique i derbi između Liverpoola i Man. Cityja

Sportsku nedjelju otvorit će 'modri' i Varaždin od 15 sati. Trener Dinama Ante Čačić uoči utakmice je rekao da varaždinska momčad, uz njegovu, igra najbolji nogomet u HNL-u. Pa, evo ih sada na djelu
Vidi originalni članak

Danas je jedan od onih dana za uživanje u sportu, posebice u nogometu. Igraju se tri velika derbija, uz oglede Dinama i Rijeke u HNL-u!

Sportsku nedjelju otvorit će 'modri' i Varaždin od 15 sati (HRT 2). Trener Dinama Ante Čačić uoči utakmice je rekao da varaždinska momčad, uz njegovu, igra najbolji nogomet u HNL-u. Pa, evo ih sada na djelu. Inače, Varaždin je jedina momčad koja je ove sezone u prvenstvu Hrvatske Dinamu uzela bodove. Nakon tog dvoboja, uslijedit će utakmica Rijeke i Lokomotive (17.10, MaxSport 1).

A u 16.15 (ArenaSport 6) na rasporedu je najgledaniji nogometni derbi, utakmica između Real Madrida i Barcelone! Nakon lakše ozljede, Luka Modrić vratio se u sastav 'kraljeva', briljirao na posljednjem treningu i za očekivati je da ćemo ga vidjeti od prve minute na terenu. Carla Ancelottija zasad nikad nije razočarao. Real i Barca dočekat će derbi poravnate na vrhu tablice s 22 boda.

Šteta što će već prije kraja utakmice Reala i Barce početi susret između Liverpoola i Manchester Cityja (17.30, ArenaSport 3) na Anfieldu. Dvije najbolje momčadi engleske lige posljednjih godina susrest će se u 11. kolu Premiershipa. Domaćin je pod puno većim pritiskom budući da se trenutačno nalazi u donjem dijelu tablice. Klopp protiv Guardiole, Nunez protiv Haalanda. Spektakl je zagarantiran!

Igor Tudor i njegov Marseille imaju se priliku bodovno poravnati s PSG-om u večerašnjem derbiju (20.45, ArenaSport 2), poznatijem kao "Le Classique". Marseille je u prošlom kolu Championnata kiksao kod kuće protiv Ajaccia nakon čega je slavio u Ligi prvaka protiv Sportinga, dok su Parižani nanizali tri remija. 

Osim nogometa, ljubitelji sporta danas će moći Hrvate gledati i na teniskim terenima. Ivan Dodig i Austin Krajicek u Firenci igraju finale protiv francuske kombinacije Mahut/Roger-Vasselin, dok bi od 21.30 Donna Vekić trebala nastaviti polufinalni meč protiv Jessice Pegule. Osječanka gubi 6-4, 4-6, 2-4, no na servisu Amerikanke ima 0-30.

Zato, udobno se smjestite, jer pred nama je sjajan sportski dan!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hajiaiaiaiw 16.10.2022.

    I oni ovu plavu siročad stavljaju u istu recenicu sa Realom, Barcom, Lpool, City....ahahhahah..Naravno kad je reklama z HTV.

  • Daimos 16.10.2022.

    Dinamo-VŽ bi mogla biti lijepa utakmica. Ne bi mi bilo žao ako nam VŽ uzme bodove.

  • ajmobijeloplavi 16.10.2022.

    Jaooo kakve utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare