Obavijesti

Sport

Komentari 26

Sportska nedjelja: Gdje gledati El Clasico, Le Classique i derbi između Liverpoola i Man. Cityja

Sportska nedjelja: Gdje gledati El Clasico, Le Classique i derbi između Liverpoola i Man. Cityja
4

Sportsku nedjelju otvorit će 'modri' i Varaždin od 15 sati. Trener Dinama Ante Čačić uoči utakmice je rekao da varaždinska momčad, uz njegovu, igra najbolji nogomet u HNL-u. Pa, evo ih sada na djelu

VIDEO

Danas je jedan od onih dana za uživanje u sportu, posebice u nogometu. Igraju se tri velika derbija, uz oglede Dinama i Rijeke u HNL-u!

Sportsku nedjelju otvorit će 'modri' i Varaždin od 15 sati (HRT 2). Trener Dinama Ante Čačić uoči utakmice je rekao da varaždinska momčad, uz njegovu, igra najbolji nogomet u HNL-u. Pa, evo ih sada na djelu. Inače, Varaždin je jedina momčad koja je ove sezone u prvenstvu Hrvatske Dinamu uzela bodove. Nakon tog dvoboja, uslijedit će utakmica Rijeke i Lokomotive (17.10, MaxSport 1).

A u 16.15 (ArenaSport 6) na rasporedu je najgledaniji nogometni derbi, utakmica između Real Madrida i Barcelone! Nakon lakše ozljede, Luka Modrić vratio se u sastav 'kraljeva', briljirao na posljednjem treningu i za očekivati je da ćemo ga vidjeti od prve minute na terenu. Carla Ancelottija zasad nikad nije razočarao. Real i Barca dočekat će derbi poravnate na vrhu tablice s 22 boda.

FILE PHOTO: LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

Šteta što će već prije kraja utakmice Reala i Barce početi susret između Liverpoola i Manchester Cityja (17.30, ArenaSport 3) na Anfieldu. Dvije najbolje momčadi engleske lige posljednjih godina susrest će se u 11. kolu Premiershipa. Domaćin je pod puno većim pritiskom budući da se trenutačno nalazi u donjem dijelu tablice. Klopp protiv Guardiole, Nunez protiv Haalanda. Spektakl je zagarantiran!

FILE PHOTO: FA Cup Semi Final - Manchester City v Liverpool

Igor Tudor i njegov Marseille imaju se priliku bodovno poravnati s PSG-om u večerašnjem derbiju (20.45, ArenaSport 2), poznatijem kao "Le Classique". Marseille je u prošlom kolu Championnata kiksao kod kuće protiv Ajaccia nakon čega je slavio u Ligi prvaka protiv Sportinga, dok su Parižani nanizali tri remija. 

Middlesbrough v Marseille - Pre Season Friendly - Riverside Stadium

Osim nogometa, ljubitelji sporta danas će moći Hrvate gledati i na teniskim terenima. Ivan Dodig i Austin Krajicek u Firenci igraju finale protiv francuske kombinacije Mahut/Roger-Vasselin, dok bi od 21.30 Donna Vekić trebala nastaviti polufinalni meč protiv Jessice Pegule. Osječanka gubi 6-4, 4-6, 2-4, no na servisu Amerikanke ima 0-30.

Zato, udobno se smjestite, jer pred nama je sjajan sportski dan!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem